x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Inimi in jurul lumii

Inimi in jurul lumii

de Adriana V. Paduraru    |    Adrian Vaduva    |    28 Ian 2008   •   00:00
Inimi in jurul lumii

Capitala Greciei, Atena, este gazda unei expozitii inedite. Intitulata “Inimi in jurul lumii” (Hearts in the World), expozitia in aer liber cuprinde lucrarile a peste 60 de sculptori, pictori si artisti graffiti.

Capitala Greciei, Atena, este gazda unei expozitii inedite. Intitulata “Inimi in jurul lumii” (Hearts in the World), expozitia in aer liber cuprinde lucrarile a peste 60 de sculptori, pictori si artisti graffiti. Evenimentul are un scop caritabil, banii stransi in urma scoaterii la licitatie a unora dintre piese urmand sa fie donati diverselor asociatii de binefacere.

 

Marea Britanie: Castelul a rasarit… din fan

Un fermier din Marea Britanie care si-a ridicat singur un castel – ascuns de ochii vecinilor dupa ba­lo­turi de fan, ar putea fi nevoit sa-l de­moleze, informeaza Reuters. To­tusi, Robert Findler spera sa pro­fi­te de o lege care spune ca nici o cons­tructie ridicata fara permisiu­n­ea statului nu poate fi declarata ile­gala daca timp de patru ani nu obiecteaza nimeni. Pur­tatorul de cuvant al Consiliilor din Reigate si Banstead a declarat ca, in ciuda faptului ca au trecut patru ani de la construirea castelului nimeni nu l-a vazut, intruat a fost ascuns.

 

Frauda:A furat pentru logodnicul virtual

O contabila din Japonia a furat 120 milioane de yeni (750.000 de euro) de la firma la care lucra pentru a-i trimite banii logodnicului sau “virtual”. Femeia de 30 de ani l-a intalnit pe barbat pe internet in 2001, insa nu l-a vazut niciodat. Japonezul, in varsta de 32 de ani, i-a trimis o fotografie a unui alt bar­bat, mai atragator, cei doi vor­bind doar la telefon si prin e-mail. El i-a cerut bani la scurt timp dupa ce s-au cunoscut, spunandu-i ca tre­buie sa o ingrijeasca pe mama sa bolnava, relateaza AFP. Dupa ce a ramas fara bani, victima a in­ce­put sa fure de la compania la care lucra. “Amantul” nu folosea banii pentru a-si ingriji mama, ci pentru a duce o viata de desfrau.

 

SPCA: 200 de animale intr-o casa

O asociatie pentru protectia ani­malelor a salvat din locuinta unor texani peste 200 de creaturi: 68 de caini, 16 iepuri, 15 porci de guinea, 13 hamsteri, sapte porumbei, doi arici, doua iguane, un oposum, dar si 26 de gandaci si o ta­ran­tula. Angajatii SPCA au gasit ani­malele intr-o stare jalnica, mul­te dintre ele avand infectii ale ochi­lor si urechilor. Purtatorul de cu­vant al Biroului serifului din Harrison County nu a precizat daca s-a facut vreo arestare cu acest prilej.

 

Silenzio stampa: Nu si-au mai vorbit de patru ani

Dupa 36 de ani de certuri si scandaluri, Hugh si Vera Smith, din Marea Britanie, au hotarat sa nu-si mai vorbeasca niciodata. Asa au mai trecut patru ani din mariajul celor doi, fara ca ei sa mai scoata nici macar un cuvant, desi locuiesc in aceeasi casa. Hugh (76 de ani) locuieste la parter, iar Vera (72 de ani) a ales camerele de la etaj. Pentru a fi siguri ca nu vor da nas in nas si-au stabilit si un program de utilizare a toaletei si a bucatariei. “Casnicia noastra s-a terminat, dar nu avem bani pentru un divort”, a declarat Hugh. La randul ei, Vera spune ca este imposibil sa te intelegi cu sotul ei: “Cu ajutorul lui Dumnezeu, nu voi mai vorbi cu el niciodata”.

×
Subiecte în articol: magazin