x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Invazie de... perechi

Invazie de... perechi

de Adriana V. Paduraru    |    31 Oct 2008   •   00:00

Părinţi de gemeni la Hollywood
Hollywoodul a fost luat cu asalt de barză. Poate pentru a nu mai face atâtea drumuri, năstruşnica aducătoare de copii s-a gândit să le facă unora... suprize-surprize. Şi, astfel, nerăbdătorii viitori părinţi au întâmpinat doi bebeluşi.



Lista gemenilor din 2008 a fost deschisă de Jennifer Lopez şi Marc Anthony, cu micuţii Emme Marbiel Muńiz şi Maximilian "Max" David Muńiz, născuţi la 22 februarie. I-au urmat poate cei mai mediatizaţi gemeni din istorie: Knox Léon Jolie-Pitt şi Vivienne Marcheline Jolie-Pitt. Cuplul "Brangelina" a încasat nu mai puţin de 14 milioane de dolari pentru primele fotografii ale micuţilor.

O altă surpriză a anului 2008 este Ricky Martin. La mijlocul lunii august, agentul artistului a anunţat că acesta a devenit tatăl a doi băieţi gemeni. Însă numele mamei-surogat, data naşterii şi numele micuţilor au fost ţinute la "secret".   
După ce a fost aspru criticată de proporţiile "astronomice" pe care le avea, Lisa Marie Presley a fost nevoită să recunoască faptul că este însărcinată. Şi nu cu un bebe, ci cu doi. Micuţii au venit pe lume la 7 octombrie, fiind botezaţi Harpre şi Finley Lockwood. Surprizele anului în materie de bebeluşi se ţin lanţ. De curând, actorul Charlie Sheen a anunţat că urmează să devină tatăl a doi băieţi... gemeni. "Sunt deja mândrul tată a trei fiice superbe, iar acum sunt încântat să le spun că vor avea doi fraţi mai mici", a mărturisit starul american.

"STATE VECHI". Nici anul trecut Hollywoodul n-a stat rău la acest capitol. Actriţa Marcia Cross, vedeta tv Nancy Grace sau actorul Patrick Dempsey sunt fericiţi părinţi de gemeni. Ei li s-au alăturat vedetelor cu "state vechi", precum Julia Roberts, Geena Davis, Al Pacino, Cybil Shepherd, Denzel Washington, Chuck Norris sau Lou Diamond Phillips.

×
Subiecte în articol: magazin