x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ion Crăciunescu: "Ovidiu Petre l-a trădat pe Hagi"

Ion Crăciunescu: "Ovidiu Petre l-a trădat pe Hagi"

de Jurnalul National    |    21 Sep 2007   •   00:00

Ovidiu Petre este jucătorul care l-a trădat pe Hagi şi la Steaua, şi la Timişoara, cind s-a dus la Iancu şi s-a plins de antrenor. Jucătorii care fac un asemenea gest se descalifică. Dacă eşti profesionist nu trebuie să faci aşa ceva"



Ion Crăciunescu: "Ovidiu Petre este jucătorul care l-a trădat pe Hagi şi la Steaua, şi la Timişoara, cind s-a dus la Iancu şi s-a plins de antrenor. Jucătorii care fac un asemenea gest se descalifică. Dacă eşti profesionist nu trebuie să faci aşa ceva"

Mijlocasul Stelei, Ovidiu Petre, a tinut sa ii raspunda fostului arbitru Ion Craciunescu dupa ce acesta l-a acuzat, intr-o emisiune, ca s-a plans de antrenorul Gheorghe Hagi de mai multe ori, atat la presedintele lui Poli Timisoara, cat si la patronul Stelei, George Becali.

„Eu nu am vorbit in viata mea cu nici un presedinte, nici macar cu domnul Becali despre vreun antrenor. Nici nu o voi face vreodata. Mai ales despre Hagi, cu care am lucrat in atatea locuri. Cum sa-l critic eu pe Hagi, omul care m-a numit capitan de echipa la Timisoara si si-a pus toata increderea in mine?
sursa:gsp.ro

×
Subiecte în articol: magazin