x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Iubire in lumina reflectoarelor

Iubire in lumina reflectoarelor

de Adriana V. Paduraru    |    26 Ian 2007   •   00:00
Iubire in lumina reflectoarelor

De la o muscatura de caine la o dragoste ca in filme. Incepand din 27 ianuarie, Pro Cinema traieste "Iubirea in lumina reflectoarelor". Serialul are ca subiect povestea de dragoste dintre o actrita celebra si un barbat cat se poate de normal. Intr-o dimineata, Patrick Owen (David Sutcliffe), un profesor foarte dedicat meseriei sale, isi bea cafeaua impreuna cu prietenul si colegul sau Steve, cand o intamplare surprinzatoare intervine in viata sa, dandu-i un curs total neasteptat.

INTALNIREA. Patrick este muscat de un caine, care, intamplator sau nu, ii apartine lui Alex Young (Teri Polo), o actrita faimoasa, a carei viata se desfasoara mai mult sub lumina reflectoarelor. Cand Patrick observa cine este proprietarul cainelui, ramane mut de uimire, este terifiat, dar si incantat ca poate vorbi cu celebra Alex Young in carne si oase. Alex considera normal sa-si ceara scuze si sa invite "victima" in oras, pentru a repara daunele produse de patruped.

IDILA. Insa ceea ce incepe ca un flirt nevinovat aluneca rapid catre o poveste romantica, in care cei doi se trezesc pe neasteptate. Dar lucrurile nu sunt atat de simple, pentru ca Cheri, autoritara sora a lui Alex, nu este de acord ca surioara sa sa aiba relatii cu un "civil", care n-are legatura cu lumea filmului. Pe de alta parte, si Patrick se intreaba daca este posibil sa-si traiasca povestea de dragoste in timp ce toata mass-media are ochii atintiti asupra lor.

News


O lume a fiarelor. Edith González (Joselyn din telenovela "O lume a fiarelor") a facut in urma cu cativa ani poze dezbracata, iar acum se teme ca aceste fotografii vor fi date publicitatii. "Acum mult timp, mi-am facut cateva poze mai sexi, dar au fost interes personal. Nu ma indoiesc ca daca le-ar gasi cineva acum nu ar ezita sa le dea la presa. Sper sa nu am aceasta surpriza neplacuta", a marturisit Edith. Dupa terminarea filmarilor la telenovela, Edith va prezenta emisiunea "Nuestra casa", apoi va pleca la New York cu piesa de teatru "Aventurera", care s-a bucurat de un real succes in fata publicului. (A.V.P.)

Plumbul din sange. TVR 2 continua aventurile criminalistului Tony Hill, intr-un nou sezon al serialului. Enigmaticul psiholog si echipa sa de detectivi vor continua sa dezlege cele mai stranii cazuri de omucidere. Combinand stiinta cu obsesia sa pentru descifrarea mintilor criminalilor, Hill aproape ca reuseste sa prevada producerea unei crime, sa anticipeze miscarile asasinului, inainte ca acesta sa fie constient de ele. Serialul a ajuns sa aiba milioane de fani in intreaga lume, datorita unor caracteristici care il diferentiaza de celelalte seriale cu acelasi subiect. Scenariul este scris cu inteligenta, iar actiunea este gradata, astfel incat atrage si incita telespectatorii sa afle criminalul, analizand informatiile oferite. (A.V.P.)
×