x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jean Paul Belmondo este ameninţat cu moartea

Jean Paul Belmondo este ameninţat cu moartea

15 Aug 2009   •   00:00

Celebrul actor francez Jean-Paul Belmondo şi fosta sa soţie, Nattty Tardivel, au depus plângeri la poliţie după ce au primit ameninţări cu moartea, informează AFP.



O echipă a poliţiei judiciare din Paris a deschis o anchetă după plângerea depusă vineri de actorul în vârstă de 76 de ani, ce a ajuns celebru odată cu filmul "A bout de souffle" (1960), în regia lui Jean-Luc Godard. Actorul a reclamat primirea unei scrisori anonime în care era ameninţat cu moartea.

Fosta sa soţie, Natty Tardivel, a precizat pentru agenţia franceză de presă că a depus la rândul său o plângere la poliţie, la începutul lunii august, de asemenea după ce a primit o scrisoare anonimă în care era ameninţată cu moartea, alături de fiica sa, Stella, 6 ani, pe care o are din relaţia cu Belmondo.  "Am depus plângere şi am intrat sub protecţia poliţiei. Am fost informată de poliţie că şi Jean-Paul a primit ameninţări de acelaşi fel şi că şi el a fost trecut sub protecţie", a declarat ea.

Conform tinerei femei, aceste ameninţări ar fi rezultatul unui conflict pe care îl are cu Jean-Paul Belmondo, care îi reproşează că nu îi respectă dreptul de a o vizita pe micuţa Stella. "Nu m-aş împotrivi niciodată ca Jean-Paul să o vadă pe Stella, însă vreau să fiu sigură că aceste vizite se vor desfăşura într-un cadru sigur şi liniştit, iar deocamdată aşa ceva nu este posibil", a susţinut ea. Într-un interviu acordat revistei Paris-Match, Jean-Paul Belmondo explică tensiunile cu fosta sa soţie invocând problemele juridice ridicate de noua sa parteneră, Barbara Gandolfi.

×
Subiecte în articol: magazin