x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jennifer Aniston, geloasă pe sarcina Angelinei Jolie

Jennifer Aniston, geloasă pe sarcina Angelinei Jolie

de Raluca Grintescu    |    08 Feb 2008   •   00:00

Jennifer Aniston, care a divorţat de Brad Pitt după o căsnicie de cinci ani, în 2007, s-a întristat foarte tare la aflarea veştii că Angelina Jolie este din nou însărcinată.

Jennifer Aniston, care a divorţat de Brad Pitt după o căsnicie de cinci ani, în 2007, s-a întristat foarte tare la aflarea veştii că Angelina Jolie este din nou însărcinată. Actriţa îşi doreşte foarte tare să aibă copii şi, potrivit unei surse citate de femalefirst.co.uk, “se teme să nu fie prea târziu”. Aceeaşi sursă spune că noua sarcină a Angelinei Jolie o pune pe Aniston în situaţia de a vedea că Pitt a trecut definitiv peste despărţirea de ea. Jennifer, în schimb, încă se întreabă dacă problemele dintre ea şi fostul său soţ s-ar fi rezolvat dacă ar fi avut copii. “Despărţirea de Brad a fost cel mai greu lucru pe care a trebuit să îl facă”, a mai declarat sursa, care are încredere că actriţa îşi va reveni şi de data aceasta. Angelina Jolie, care are trei copii adoptaţi şi o fetiţă biologică împreună cu Brad Pitt, ar fi, potrivit presei americane, însărcinată cu gemeni.

 

Rochia Keirei Knightley, scoasă la licitaţie

Rochia verde de mătase purtată de Keira Knightley în filmul “Atonement” a fost scoasă la licitaţie, urmând ca banii strânşi să fie folosiţi în scopuri caritabile, pentru organizaţia “The Children’s Charity of Southern California”. Preţul de pornire a licitaţiei a fost de 1.000 de dolari şi este programată pentru 1 martie. Organizatorii licitaţiei spun că rochia a fost special creată pentru Keira de designer-ul Jacqueline Durran, nominalizată la Oscar pentru costumele din filmul “Atonement”.

 

Bruce Willis are o nouă iubită!

Actorul Bruce Willis, în vârstă de 52 de ani, are o nouă iubită! Se pare că cea care i-a cucerit inima este Emma Heming, de 29 de ani, un manechin pentru Victoria Secret. Cei doi au fost zăriţi împreună la restaurantul lui Robert Redford din New York, după premiera ultimului film al lui Willis, “What Just Happened?”. “Păreau foarte fericiţi şi erau relaxaţi unul în compania celuilalt. Şi-au petrecut toată seara vorbind şi râzând împreună”, a declarat o sursă.

 

Victoria Beckham spune adio muzicii!

Victoria Beckham a mărturisit că va renunţa la muzică pentru a se dedica în totalitate modei. Mamă a trei copii, componenta Spice Girls a creat deja o linie de jeanşi, poşete şi ochelari de soare – marca DVB. De asemenea, a pozat ca model pentru mai multe magazine şi mărci celebre. “M-am gândit la asta mult timp. Nu mai fac parte din industria muzicală, ci din cea a modei. În momentul de faţă îmi alcătuiesc o echipă – aşa că moda va fi prioritatea numărul unu, după ce termin acest turneu”, precizează vedeta.

 

×
Subiecte în articol: star news