x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jolie şi Pitt - iubitori de artă

Jolie şi Pitt - iubitori de artă

19 Oct 2007   •   00:00

Actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt mari amatori de artă, cuplul achiziţionănd recent, cu un milion de dolari, căteva lucrări semnate de Banksy - un celebru artist contemporan specializat in "street art".

Actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt mari amatori de artă, cuplul achiziţionănd recent, cu un milion de dolari, căteva lucrări semnate de Banksy - un celebru artist contemporan specializat in "street art". Printre vedetele care au participat la licitaţia de artă contemporană de la Londra s-au numărat Dennis Hopper, Ashley Olsen, Paul Young şi Sean Pertwee. Preţul total al operelor văndute a atins suma de 14,3 milioane de euro. Jolie şi Pitt nu au fost prezenţi la licitaţie, insă au cumpărat lucrările prin intermediul unui reprezentant.

Halle Berry - discriminată la Hollywood

Halle Berry a declarat recent că se simte frustrată, deoarece trebuie să convingă in continuare studiourile de calităţile sale artistice. Crede că acest lucru se intămplă din cauză că este mulatră. "Nu contează că am căştigat un Oscar, un Emmy, un Glob de Aur şi un Urs de Argint", spune ea. Berry a fost prima actriţă de culoare care a căştigat un Premiu Oscar pentru rol principal - "Monster’s Ball" (2002). Ea crede insă că in industria filmului, rasa a constituit intotdeauna o problemă. După ce va naşte, Berry va juca in lungmetrajul "Tulia", o dramă despre rasismul din Texas in care partener de platou ii va fi fostul soţ al Angelinei Jolie, Billy Bob Thorton.

Uma Thurman - hărţuită de un bărbat

Jack Jordan, in vărstă de 35 de ani, a fost arestat pentru hărţuirea Umei Thurman (foto). El a mărturisit că o iubeşte pe Uma şi, vrănd să fie căt mai aproape de ea, se instalase de căteva zile chiar in apropierea locuinţei actriţei. Recent, Jack a intrat pe platourile de filmare unde se afla şi Uma, lăsăndu-i un bilet in care scria că se teme că o să se sinucidă dacă o mai vede cu alt bărbat. Obsesia fanului era cunoscută de familia sa. Ingrijorate, rudele au decis să-l interneze pe Jack intr-un sanatoriu. In această vară, bărbatul a fost externat şi a revenit la vechea obsesie, hărţuindu-o pe Uma pănă cănd a intervenit poliţia.

×
Subiecte în articol: star news