x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jon Bon Jovi: Am un mariaj fericit pentru că îmi este frică de soţie!

Jon Bon Jovi: Am un mariaj fericit pentru că îmi este frică de soţie!

26 Apr 2009   •   00:00
Jon Bon Jovi: Am un mariaj fericit pentru că îmi este frică de soţie!

Jon Bon Jovi a mărturisit că secretul mariajului său de două decenii cu Dorothea Hurley este frica de a nu-şi supăra consoarta. "Este cazul să mărturisesc clar şi fără ocolişuri. Mi-e teamă de nevasta mea", a declarat vedeta pentru publicaţia Female First.



Jon Bon Jovi, care aniversează săptămâna viitoare 20 de ani de căsnicie, a recunoscut că se simte mai fericit ca oricând alături de soţia sa, Dorothea, o altă componentă a păstrării armoniei cuplului fiind evitarea expunerii vieţii personale în lumina reflectoarelor. "Aceasta este cea mai bună investiţie pe care am făcut-o până acum. Sunt convins că este cea mai bună alegere pe care puteam să o fac. Garanţia este faptul că mă simt foarte fericit", a spus cântăreţul, care s-a căsătorit cu iubita lui din liceu pe 29 aprilie 1989, în Las Vegas. Cei doi au împreună patru copii - Stephanie Rose, de 15 ani, Jesse James, în vârstă de 13 ani, Jacob Hurley, de 6 ani, şi Romeo Jon, de 5 ani.

Trupa Bon Jovi a devenit cunoscută la mijlocul anilor '80, creând un stil muzical propriu, născut din rockul agresiv, caracteristic acelei epoci, dar cu accente mai "îndulcite" care l-au făcut să fie apreciat de publicul larg. În ultimul deceniu, trupa Bon Jovi a lansat mai multe albume.

×
Subiecte în articol: magazin bon jovi