x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Justin Bieber a primit interdicţie să o vadă pe Rihanna.

Justin Bieber a primit interdicţie să o vadă pe Rihanna.

24 Mai 2011   •   12:08
Justin Bieber a primit interdicţie să o vadă pe Rihanna.


In mod neasteptat pentru el, Justin Bieber s-a facut rosu de jena, sau poate de furie, cand nu i s-a dat voie sa se apropie de Rihanna la decernarea premiilor Billboard in week-end-ul trecut la Las Vegas.

Cantaretul, care era insotit de iubita sa, Selena Gomez, a avut de furca la intalnirea cu garzile de corp ale Rihannei, care l-au trimis la plimbare de cinci ori la rand. Cei doi vorbeau inainte de inceperea festivitatii, cand Rihanna a fost luata pe sus de un grup de prieteni. 'Ei si-au intrerupt conversatia, insa cand Justin s-a dus mai tarziu sa continue discutia, garzile ei de corp i-au blocat accesul, spunandu-i «las-o balta!»', a declarat o sursa din apropierea cantaretului, citata de showbizspy.com

'Justin crede ca Rihanna este cea mai frumoasa femeie si cea mai talentata cantareata. El este doar un adolescent, nu se poate absine sa nu se poarte ca un catelus indragostit cand este in preajma sa', a mai adaugat aceeasi sursa. Cantaretul pare sa fi fost socat de aceasta intamplare, deoarece se considera prieten cu Rihanna, mai ales ca au inceput sa vorbeasca mai des iinca de la decernarea BRIT Awards, la inceputul acestui an.

×