x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Justin Bieber, hărţuit peste măsură de paparazzi în Israel

Justin Bieber, hărţuit peste măsură de paparazzi în Israel

13 Apr 2011   •   17:22
Justin Bieber, hărţuit peste măsură de paparazzi în Israel
Sursa foto: Christian Hartmann/REUTERS

Justin Bieber nu prea are parte de linişte spirituală pe parcursul vizitei sale în Israel. Cântăreţul s-a revoltat pe Twitter, plangandu-se că este atât de hărţuit de paparazzi incat este nevoit să-şi petreacă mai mult timp în camera de hotel în loc să viziteze lăcaşurilor sfinte.

`Ai fi tentat să crezi ca paparazzi ar avea un strop de respect măca în locuri sfinte. Eu tot ce mi-am dorit a fost să am ocazia să merg acolo unde a paşit Iisus în Israel`, a comunicat  cântăreţul pe Twitter. `Ar trebui să le fie ruşine. Să-mi facă poze când mănânc dacă vor, dar nu în lăcaţuri de rugaciune. E ridicol. Unii oameni aşteaptă o viaţă întreagă pentru a avea această şansă, de ce îmi răpesc această bucurie? Rămân în hotel pentru restul săptămânii, sunteţi fericiţi?`, s-a plâns Bieber, care ar fi trebuit să îl cunoască astăzi pe prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu.

În ceea ce privete întâlnirea cântăreţului cu înaltul oficial israelian, aceasta nu a mai avut loc, iar presa a şi găsit un motiv “întemeiat”. Potrivit Reuters, o publicaţie israeliană a scris că întâlnirea a fost anulată pe motiv că Justin a refuzat să se întâlnească cu copiii dintr-o regiune afectată de bombardamente. Reprezentanţii lui Bieber au negat, însă, acest lucru, spunând doar că întâlnirea cu prim-ministrul Israelului nu a mai fost finalizată, adăugând că Bieber i-a invitat deja pe acei copii să ia parte la concertul pe care îl va susţine joi la Tel Aviv.

Motivul întâlnirii care nu a mai avut loc invocat de publicaţia israeliană a fost infirmat şi de un official guvernamental, care a declarat, sub protecţia anonimatului, că, deşi prim-ministrul Benjamin Netanyahu a fost încântat de ideea întâlnirii cu Justin Bieber, “acest lucru nu a mai fost, din nefericire, posibil”. 

×