x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Justin Bieber, speriat la culme de prezentatorul Globurilor de Aur

Justin Bieber, speriat la culme de prezentatorul Globurilor de Aur

17 Ian 2011   •   15:31
Justin Bieber, speriat la culme de prezentatorul Globurilor de Aur
Sursa foto: Mario Anzuoni/REUTERS

Justin Bieber şi-a angajat o armată de gărzi de corp care să îl ţină la distanţă de comediantul Ricky Gervais, care a prezentat Globurile de Aur. "Justin este speriat să nu cumva Ricky să îl ironizeze, aşa că echipa sa îl va ţine la distanţă pe tot timpul galei", a spus înainte de decernarea premiilor o sursă din apropierea cântăreţului, citatp de showbizspy.com.

Acest lucru s-a şi întâmplat, Bieber încercând de asemenea să ajungă cât mai târziu posibil la festivitate, tocmai pentru a nu se întâlni cu faimosul comediant care este cunoscut pentru cum i-a ironizat pe Mel Gibson şi Angelina Jolie la gala Globurilo de Aur de anul trecut.

Pe de altă parte, Justin Bieber a fost declarat unul dintre cele mai bine îmbrăcate personalităţi masculine, purtând un costum Dolce&Gabbana. De curând, Bieber a afirmat despre el că este "sărit". "Sunt pur şi simplzu nebun. Aşa funcţionează creierul meu. Nu sunt normal, gândesc diferit, mintea mea este tot timpul activă... Dar probabil că toţi muzicienii sunt aşa". a spus Bieber, adăugând că noaptea se gândeşte la toate lucrurile la care nu a avut timp să se gândească în timpul zilei. precum familia sau Dumnezeu.

Cântăreţul în vârstă de 16 ani spune, de asemenea, că trăieşte la maxim succesul pe care îl are pe plan mondial, dar acceptă că faima are preţul ei, ştiind că nu poate să facă orice îi trece prin cap. Bieber admite faptul că este conştient că are o responsabilitate faţă de fanii săi, chiar dacă asta înseamnă ca, uneori, să afişeze un zâmbet fals care să ascundă nemulţumirea sau momentele în care este nervos.

×
Subiecte în articol: muzica globurile de aur Justin Bieber