x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kate Hudson s-a îndrăgostit de Alex Rodriguez

Kate Hudson s-a îndrăgostit de Alex Rodriguez

08 Iun 2009   •   00:00
Kate Hudson s-a îndrăgostit de Alex Rodriguez

Actriţa Kate Hudson are o relaţie cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez, cedetă la echipa Yankees New York , dezvăluie People. Cei doi amorezi au fost surprinşi de paparazzi în scene de mare tandreţe într-un restaurant din New York



Protagoniştii noii soap-opera din tabloidele americane au un trecut monden destul de agitat. Kate Hudson, protagonista peliculei "Le Divorce", fiica celebrei actriţe Goldie Hawn, l-a însoţit pe starul de baseball la Dallas pentru o serie de meciuri ale Yankeilor cu Texas Rangers, cei doi fiind văzuţi în sala de sport a hotelului din Dallas, unde Kate era însoţită şi de fiul său Ryder, 5 ani, rodul relaţiei cu cântăreţul Chris Robinson, de care a divorţat în 2007. Actriţa de 30 de ani, nominalizată pentru Oscar în 2001 pentru rolul din Almost Famous, a avut relaţii de mai scurtă durată cu actorul Owen Wilson şi cu ciclistul Lance Armstrong.

Nici Alex Rodriguez, cunoscut drept A-Rod, 33 de ani, de origine dominicană, nu este vreun discret. Posesorul celui mai bogat contract din istoria baseball-ului, 252 milioane de dolari pe 10 ani cu Yankees, Rodriguez s-a despărţit în 2002 de Cynthia Scurtis, cu care are 2 copii, divorţul intervenind din cauza unei presupuse idile a jucătorului cu cântăreaţa Madonna, cu 20 de ani mai matură.

×
Subiecte în articol: magazin