x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kate Winslet intră într-o vacanţă prelungită

Kate Winslet intră într-o vacanţă prelungită

09 Iun 2009   •   00:00

Actriţa Kate Winslet, deţinătoare a unui premiu Oscar, consideră că a avut parte de o expunere mediatică excesivă în ultimele luni şi că are nevoie de o pauză mai lungă în carieră. Britanica de 33 de ani a declarat: "Cred că trebuie să îmi iau o vacanţă. M-am săturat să îmi aud numele peste tot şi sunt sigură că şi ceilalţi s-au săturat!".



Cu toate acestea, Kate Winslet a recunoscut că nu va putea să renunţe complet la actorie. "Mi-aş dori să joc într-o piesă de teatru. Ar fi o bună provocare profesională. Am nevoie să fiu puţin speriată, iar asta m-ar speria suficient de mult. Poate voi juca într-un musical sau în ceva complet diferit", a declarat actriţa pentru ediţia britanică a revistei Hello!.

Actriţa a declarat, de asemenea, că se simte împăcată cu felul în care arată, după ce a depăşit vârsta de 20 de ani. "Nu mă mai simt intimidată. Cred că, după ce treci de 30 de ani, îţi permiţi să nu mai fi atât de obsedat de felul în care arăţi. Chiar îmi place să am 33 de ani", a explicat actriţa britanică. "Nu cred că arăt mai bătrână sau mai tânără decât sunt în realitate. Cred că arăt aşa cum trebuie la vârsta mea. Sunt foarte implicată în viaţa familiei mele, dar sunt şi o persoană independentă. Mă simt ca o persoană care stă pe propriile ei picioare", a adăugat Kate Winslet.

Actriţa este căsătorită cu regizorul Sam Mendes, autorul filmelor "American Beauty" şi "Drumul spre pierzanie". Cuplul are un fiu în vârstă de cinci ani, Joe, iar Winslet mai are o fiică, Mia, în vârstă de opt ani, dintr-o căsătorie anterioară.

Mulţi admiratori îşi pot aduce aminte de Winslet datorită rolurilor unor personaje elegante pe care le-a avut într-o serie de filme, precum aristocrata Rose din "Titanic", energica Marianne Dashwood din "Raţiune şi simţire" sau muza lui J. M. Barrie din "În căutarea tărâmului pierdut". Ea a portretizat, însă, şi o spălătoreasă care a furat scrierile celebrului marchiz de Sade din azilul în care acesta era internat, în filmul "Marchizul de Sade" (2000), şi, un an mai târziu, a interpretat-o pe Iris Murdoch, celebra scriitoare britanică. Winslet a devenit cunoscută şi pentru roluri complexe, jucate în filme independente, precum Clementine, o tânără care recurge la o intervenţie psihologică de ştergere a tuturor amintirilor despre fostul ei prieten, din producţia "Strălucirea eternă a minţii neprihănite". Actriţa britanică a primit în luna februarie premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal pentru rolul din filmul "Cititorul / The Reader".

×
Subiecte în articol: magazin