x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kylie Minogue, nemulţumită de corpul său

Kylie Minogue, nemulţumită de corpul său

12 Oct 2007   •   00:00

Kylie Minogue arată incredibil, cu toate acestea insă căntăreaţa susţine că nu mai are corpul pe care il avea. Kylie a declarat că efectele tratamentului pentru cancer la săn ce l-a urmat au lăsat urme asupra corpului său. "Nu mai am corpul pe care il aveam. Este dificil să aştepţi să iţi crească genele sau părul. Nu vă pot descrie ce am invăţat din experienţa asta, insă incărcătura emoţională este uriaşă", a spus artista. Kylie a pozat recent pentru numărul lunii noiembrie al revistei Glamour şi arată extraordinar pentru cineva care va implini in curănd 40 de ani.

Cei mai sexy actori care au peste 60 de ani

Revista People a dat publicităţii un top al celor mai sexy actori care au vărsta peste 60 de ani. In fruntea clasamentului se află veteranul Sean Connery (77 de ani). El se menţine in formă practicănd mai multe sporturi. Connery a mai fost numit in trecut de revista People cel mai sexy bărbat in viaţă, iar zece ani mai tărziu aceeaşi publicaţie il numea cel mai atrăgător bărbat al secolului. Pe locurile următoare se află actori ceva mai tineri. Robert de Niro se află pe locul al doilea, urmat de Harisson Ford, Jack Nicholson şi Al Pacino, clasat abia pe locul cinci. De curănd, actorul scoţian Sean Connery a fost ales de revista GQ şi cel mai stilat bărbat din lume din ultimii 50 de ani.

Nicolas Cage, călcat de hoţi

Nicolas Cage a surprins in plină noapte un hoţ in locuinţa sa. Incidentul a avut loc in reşedinţa starului de la Newport Beach, o localitate situată pe malul Pacificului, la 80 de kilometri sud de Los Angeles. Numele hoţului este Robert Furo. Conform declaraţiilor actorului, Cage s-a trezit şi a reuşit să-l scoată din casă pe Robert Furo, după care a chemat poliţia. Delincventul nu are cazier judiciar şi a fost pus sub acuzaţie pentru furt. Furo trebuie să plătească o cauţiune de 100.000 de dolari şi riscă o pedeapsă de pănă la şase ani de inchisoare dacă i se dovedeşte vinovăţia.

Michael Douglas se teme de păr

Fiecare om are fobia sa, insă fobia vedetei hollywoodiene Michael Douglas le intrece pe toate. El a mărturisit recent că se teme de femeile cu păr la subsuoară. Actorul din "Basic Instinct", in vărstă de 63 de ani, şi-a dat seama de acest lucru pe cănd invăţa in adolescenţă o est-europeancă să facă schi nautic in SUA. "Este o prostie, insă aveam doar 16 ani şi nu mai văzusem o femeie cu păr la subsuoară. Intr-o vară a trebuit să o invăţ pe acea est-europeancă. A fost un şoc, şi de atunci mi-a rămas intipărit in memorie", a declarat el.

×
Subiecte în articol: star news