x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lady Gaga, parodiată pe internet cu acordul său (Video).

Lady Gaga, parodiată pe internet cu acordul său (Video).

05 Iun 2011   •   13:41
Lady Gaga, parodiată pe internet cu acordul său (Video).

Lady Gaga i-a dat acordul muzicianului 'Weird Al' Yankovic pentru a-i pariodia doua dintre cele mai cunoscute piese, 'Poker Face' si 'Born This Way'. Evenimentul face deliciul fanilor cantaretului, care este cunoscut drep cel mai celebru muzician care parodiaza melodii din stilul pop.

Desi initial managerul cantaretei a refuzat sa ii dea permisiunea lui Yankovic pentru respectivele parodii, acesta a postat online melodia 'Perform this way', dar lucrurile au luat o alta intoratura cand insasi Gaga a auzit varianta pariodiata a cantecului sau 'Born This Way'. 'Chiar daca nu a spus, managerul ei nu i-a spus niciodata de propunerea mea, asa ca a fost o noutate pentru Gaga cand oamenii au inceput sa intrebe «Cum de nu il lasi pe Weird Al sa faca parodia?». Nu stia nimic de asta si cand chiar a ascultat cantecul i-a placut la nebunie si mi-a dat permisiunea sa il public', a declarat muzicianul, citat de Hollywood Reporter. Yankovic spune ca este pentru prima data cand face publica o parodie inainte de a trimite versiunea autorului melodiei originale, insa adauga ca procedat astfel tocmai pentru ca proiectul sau sa ajunga la Lady Gaga.

'Perform This Way' si 'Polka Face' urmeaza a fi incluse pe viitorul album al lui Yankovic, 'Apocalypse', care va mai contine parodii ale melodiilor lui Taylor Swift, Miley Cyrus si B.o.B, acesta urmand a fi lansat la sfarsitul lunii iunie.

×
Subiecte în articol: Lady Gaga parodie