x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lady in Red

Lady in Red

de Adriana V. Paduraru    |    14 Noi 2008   •   00:00

Rochiile roşii care au iscat vâlvă pe covorul roşu



Ţinutele de pe covorul roşu stârnesc întotdeauna interes. Vedetele se asigură cu mult timp înainte de eveniment că totul va fi "ca la carte". Există şi momente când doamnele îşi asortează rochiile cu... covorul, iar rezultatele sunt câteodată încântătoare, alteori ba.

De exemplu, la ceremonia decernării Premiilor Emmy din 2003, Catherine Dent a avut rochia, poşeta, pantofii, unghiile, chiar şi rujul de culoare roşie. Dacă unii redactori de modă au considerat apariţia perfectă, alţii au fost de părere că... "prea mult roşu strică".

Portia de Rossi este o femeie foarte frumoasă şi îi stă bine indiferent de culoarea pe care o  poartă, şi mai ales dacă este roşu. Nu însă şi în rochia pe care a purtat-o la Premiile Emmy 2005. Criticii au considerat atunci că Portia a avut una dintre cele mai slabe ţinute de pe covorul roşu, alături de Paula Abdul.

Rochia pe care Jennifer Garner a purtat-o la cea de-a 10-a ediţie a Screen Actors Guild Award a fost aspru criticată de redactorii de modă, fiind considerată mai mult o cămaşă de noapte decât o rochie de seară.

AŞA DA. Dacă până acum am vorbit despre cum n-au fost impresionaţi oamenii din lumea modei, este timpul să dăm şi exemplele pozitive. Iar unul dintre ele este rochia pe care Nicole Kidman a purtat-o în seara decernării Premiilor Oscar, ediţia cu numărul 79. Atunci toţi specialiştii au declarat-o "Regina covorului roşu".

Apariţia Catherinei Zeta Jones la petrecerea de după Oscar a revistei Vanity Fair nu a fost trecută cu vederea de către editorii de modă, la fel şi Jessica Simpson, care a mizat pe macul pus strategic pe rochia purtată la People’s Choice Awards.  

×
Subiecte în articol: magazin