x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Larry King îşi ia la revedere după 25 de ani de emisiune

Larry King îşi ia la revedere după 25 de ani de emisiune

17 Dec 2010   •   19:37
Larry King îşi ia la revedere după 25 de ani de emisiune

Renumitul Larry King a încheiat 25 de ani de "Larry King Live", prezentând la CNN ultima emisiune a binecunoscutului show american de televiziune. King, în vârstă de 77 de ani, a anunţat încă din vară că va renunţa la a mai prezenta emisiunea, iar finalul a fost unul memorabil, cu o serie întreagă de celebrităţi aducându-i un omagiu prezentatorului care s-a aflat aproape seară de seară pe micul ecran alături de mari personalităţi ale showbiz-ului, din 1985 până în prezent.

Printre cei care i-au adresat felicitări s-au numărat preşedintele Barack Obama, fostul preşedinte Bill Clinton şi guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger, care a decretat cu această ocazie "Ziua Larry King" în acest stat. King a mai fost omagiat şi de comediantul Tony Bennett, care a cântat în cinstea prezentatorului melodia "The best is yet to come". "Nu mi s-a întâmplat prea des în viaţă să îmi pierd cuvintele. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost implicaţi în acest program. Când am pornit acum 25 de ani într-un mic studio din Washington nu m-am gândit nici măcar o clipă că va dura atât de mult", a spus King emoţionat, în timp ce îşi lua la revedere de la publicul său.


Aproape de finalul emisiunii, King i-a adus în studioul emisiunii pe cei doi fii ai săi, alături de soţia sa. Show-ul s-a încheiat cu gândurile şi ultimele mulţumiri ale prezentatorului adresate publicului care l-a urmărit timp de un sfert de veac. Potrivit unei biografii oficiale, Larry King a înregistrat în această emisiune peste 40.000 de interviuri. "Larry King Live" a intrat recent în Cartea Recordurilor, fiind cea mai llongevivă emisiune de televiziune moderată permanent de aceeaşi persoană în acelaşi interval orar. Locul lui Larry King în respectivul interval orar va fi luat de britanicul Piers Morgan, jurnalistul care a făcut parte, printre altele, din juriul "Britain's Got Talent".

×
Subiecte în articol: final larry king talk show