x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Laura Teodoru - Ştiri din sport pe portativ

Laura Teodoru - Ştiri din sport pe portativ

de Adriana V. Paduraru    |    09 Oct 2009   •   00:00
Laura Teodoru - Ştiri din sport pe portativ

Înainte de a prezenta ştirile din sport de la Realitatea TV, Laura Teodoru a fost membra unei trupe - Crazy. "Proiectul nu a reuşit să spargă graniţele anonimatului pentru că m-am oprit la o singură apariţie, pe scena unui festival serios de muzică (Festivalul Callatis - ediţia 2005)", îşi aminteşte vedeta tv.



Cu toate că mai toate fetele îşi doresc să cânte sau să apară la televizor cu orice preţ, Laura şi-a dat seama că această perspectivă nu i se potriveşte. "Ştiam că pot mai mult decât atât... şi m-am angajat PR la o companie mare de maşini."

5286-103600-img_9084.jpgPrimul contact cu televiziunea l-a avut în 2003, la Antena 1 Constanţa, unde a moderat un matinal: "Acolo am descoperit primele emoţii ale unui direct, munca în echipă şi recunoaşterea eforturilor noastre de telespectatori şi, cel mai important, noţiuni elementare care mi-au dat curaj să trec de la o televiziune locală la una naţională". A trecut apoi la departamentul sport de la Realitatea TV. Însă n-a uitat de pasiunea ei pentru muzică, chiar dacă nu mai este o opţiune pentru carieră. Singura excepţie pentru care ar cânta în faţa unui public mare ar fi una de natură umanitară.

Şi dacă ar fi să punem ştirile din sport pe portativ, Laura crede că pentru Liga lui Mitică ar fi foarte potrivită ultima piesă semnată de Puya - Undeva în Balcani. "La naţională cred că Hora Unirii este foarte potrivită. Imnul celor de la Liverpool (You'll never walk alone) e perfect pentru Premier League, iar pentru Seria A, G. Nannini si E. Bennato - Notti magiche. Pentru Primera Division este potrivită melodia «We are the champions»", a adăugat prezentatoarea ştirilor sportive.

ARE MAMA O FETIŢĂ. Laura este mămica unei fetiţe de 1 an şi două luni. Ana-Sophie pare să-i calce pe urme, pentru că are înclinaţii şi spre o carieră de cântăreaţă şi spre cea de sportivă. "Ana-Sophie are până acum două opţiuni: cântăreaţă sau sportivă. Motivele sunt demne de înţeles. Dacă am ceva de făcut şi vreau să fiu sigură că stă liniştită, o las cu Etno tv, e acaparată total. Eu îi cânt foarte mult din folclorul românesc şi nu numai", povesteşte Laura.

"După moartea celui mai iubit şi idolatrizat artist din toate vremurile, ascult neîncetat melodiile «Who is it?», «Dirty Diana», «In the closet» etc. Mai ascult cu drag şi alţi artişti, ca Edith Piaf, Rolling Stones, Julio Iglesias, George Michael."
Laura Teodoru - despre artiştii preferaţi

×
Subiecte în articol: star news