x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lenny Kravitz - Nonconformistul rocker aduce "Revoluţia dragostei" la Bucureşti

Lenny Kravitz - Nonconformistul rocker aduce "Revoluţia dragostei" la Bucureşti

de Raluca Grintescu    |    25 Iul 2008   •   00:00

"Are You Gonna Go My Way"... drumul lui Lenny Kravitz trece în acest an şi prin România! Artistul de culoare va sparge şi de această dată tiparele şi va aduce muzica "retro rock" mîine seară pe stadionul Cotroceni, de la ora 20:00.



"Are You Gonna Go My Way"... drumul lui Lenny Kravitz trece în acest an şi prin România! Artistul de culoare va sparge şi de această dată tiparele şi va aduce muzica "retro rock" mîine seară pe stadionul Cotroceni, de la ora 20:00.

REBEL. Unul dintre cei mai influenţi artişti rock din lume, Leonard Albert "Lenny" Kravitz este binecunoscut pentru stilul său nonconformist şi deopotrivă inconfundabil care l-a consacrat pe piaţa muzicală internaţională. Influenţe funk, reggae, hard rock, folk şi soul fac din muzica sa un deliciu, iar din cei care ascultă o stare euforică. La cei 44 de ani, Lenny este unul dintre cei mai rîvniţi burlaci ai momentului. Atitudinea şi muzica nonconformistă, condimentate cu un look mereu incendiar, fac din Lenny un artist care reuşeste mereu să umple stadioanele cu fani. Într-o carieră muzicală de 23 de ani, Kravitz a schimbat o serie de look-uri, a trecut de la perciuni alungiţi pînă aproape de bărbie şi codiţe lungi, la frizuri uşor feminizate, iar acum a revenit la stilul afro.

PORŢIE DUBLĂ. Trei ani nu a scos nici un album, dar se pare că totuşi timpul nu a trecut degeaba. Pauza luată de Lenny Kravitz i-a dat timp suficient să lucreze nu la un album, ci la două. Anul acesta vom avea parte de o porţie dublă de rock stilul Kravitz. Cîntăreţul a lansat în februarie "It Is Time for a Love Revolution", iar în această toamnă albumul "Funk" îşi va face apariţia.

"Există un mesaj comun în toate piesele mele: iubirea. Noul album nu face excepţie: dacă noua generaţie nu începe să se mişte într-o direcţie mult mai pozitivă... nu ştiu ce se va întîmpla"
Lenny Kravitz

Lenny, actorul

Lenny Kravitz îşi încearcă norocul şi în lumea filmului, artistul călcînd pe urmele mamei sale, Roxie Roker (The Jeffersons), pe ale fostei soţii, Lisa Bonet (The Cosby Show) şi pe ale fiicei sale Zoe (The Brave One). Kravitz va juca unul dintre rolurile principale în filmul "Push", o adaptare a bestseller-ului "Sapphire" (Ramona Lofton), în regia lui Lee Daniels. Artistul interpretează rolul unui asistent medical care descoperă şi se implică în povestea unei paciente supraponderale, analfabete şi însărcinate. Rockerul nu este însă la primul contact cu lumea filmului, piesele sale fiind incluse de-a lungul vremii pe coloanele sonore a numeroase producţii celebre, printre care filmul "Coyote Ugly" sau serialul "Sex and the City".

×
Subiecte în articol: kravitz lenny lenny kravitz vedete