x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Levitaţie la Palatul Prezidenţial

Levitaţie la Palatul Prezidenţial

de Adriana V. Paduraru    |    Adrian Vaduva    |    05 Apr 2008   •   00:00
Levitaţie la Palatul Prezidenţial

Iluzioniştii chilieni Nicolas Luisetti (stânga) şi John Paul Olhaberry îşi demonstrează abilităţile în faţa Palatului Prezidenţial "La Moneda‘‘ din Santiago de Chile. Vizitatorii capitalei statului sud-american au fost încântaţi de acest impresionant număr de levitaţie.



Iluzioniştii chilieni Nicolas Luisetti (stânga) şi John Paul Olhaberry îşi demonstrează abilităţile în faţa Palatului Prezidenţial "La Moneda‘‘ din Santiago de Chile. Vizitatorii capitalei statului sud-american au fost încântaţi de acest impresionant număr de levitaţie.


DISPERARE - O femeie a muşcat un pitbull
O americancă a muşcat un câine din rasa pitbull care-i atacase labradorul. Amy Rice (38 de ani) din Minneapolis a încercat mai întâi să-i desprindă fălcile încleştate în gâtul patrupedului său. Speriată că nu a reuşit acest lucru, femeia şi-a înfipt dinţii în botul pitbull-ului, informează Ananova. "L-am muşcat atât de tare încât i-am sfâşiat pielea şi am rămas cu sângele său în gură. Ştiu că n-a fost frumos din partea mea, însă eram disperată. Simţeam că-mi moare câinele şi eu nu pot face nimic pentru el‘‘, s-a scuzat femeia care urmează acum un tratament antirabic.


CONVERTIRE - A invitat hoţul la o cafea
Un ceh a renunţat la planurile de a jefui un magazin după ce vânzătoarea l-a invitat la o cafea. Bărbatul a intrat înarmat într-un supermarket din Cesky Tesin (nordul Cehiei), cu scopul de a-l jefui. Numai că vânzătoarea, Marketa Vachova de 59 de ani, i-a oferit în schimb un umăr pe care să plângă, o prăjiturică şi o cană de cafea. "Am simţit că sub masca aceea de Spiderman se ascunde un tânăr drăguţ, cu suflet bun. L-am întrebat de ce s-a apucat de tâlhării şi i-am spus că nu e bine ce face. În cele din urmă a plecat cerându-şi scuze‘‘, a declarat femeia. Poliţia îl caută acum pe bărbat. El riscă 10 ani de închisoare pentru tentativă de jaf armat.


PLAN DE ATAC - Copii de 9 ani versus profesoară
Mai mulţi elevi de nouă ani de la o şcoală din statul american Georgia s-au dotat cu un cuţit de bucătărie, cătuşe şi bandă adezivă pentru a imobiliza şi răni o profesoară care nu le era pe plac, relatează Rompres. Cadrele didactice de la şcoala elementară din Waycross au aflat de plan după ce unul dintre elevi a pârât un coleg, anunţând că acesta a venit cu o armă la şcoală. Elevii plănuiseră atacul timp de o săptămână şi intenţionau să-l pună în aplicare chiar în ziua în care au fost prinşi. Cei nouă copii implicaţi au primit sancţiuni disciplinare.


ÎN INSTANŢĂ - A pierdut din cauză că nu ştia karate
Un chinez care a fost atacat de doi câini fără stăpân a pierdut un proces deoarece i s-a reproşat că nu a ştiut să se apere corect, relatează Rompres. Ca urmare a acestui atac, Wan Zhiqing a dat în judecată compania de asigurări care nu voia să-i ramburseze cheltuielile de spitalizare. El fusese supus unei intervenţii de suturare a plăgilor de la mână şi se vaccinase împotriva rabiei. În apărarea sa, compania de asigurări, China Pacific Insurance Group, a susţinut că Wan ar fi trebuit să practice arte marţiale, de exemplu karate, pentru a se putea apăra.

×
Subiecte în articol: magazin