x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Liga Campionilor/ Gheorghe Tadici: Pericolul vine de la Gorbicz

Liga Campionilor/ Gheorghe Tadici: Pericolul vine de la Gorbicz

de Gaby Carjaliu    |    22 Feb 2008   •   00:00
Liga Campionilor/ Gheorghe Tadici: Pericolul vine de la Gorbicz

10:54 • Tehnicianul principal al Oltchimului, Gheorghe Tadici, crede că formaţia chimistă poate scoate un rezultat bun la Gyor şi că principalele piese ale gazdelor sunt Palinger şi Gorbitz. Chimistele aşteaptă un meci bun de la Narcisa Lecuşanu şi crede că apărarea va fi cheia meciului.

Tehnicianul principal al Oltchimului, Gheorghe Tadici, crede că formaţia chimistă poate scoate un rezultat bun la Gyor şi că principalele piese ale gazdelor sunt Palinger şi Gorbitz. Chimistele aşteaptă un meci bun de la Narcisa Lecuşanu şi crede că apărarea va fi cheia meciului.

Rep.:Veţi lua măsuri speciale la Gorbitz şi Palinger?

G.T. : Vom avea în faţă două din simbolurile handbalului ungar, portarul Palinger şi centrul Gorbitz. Dacă vom reuşi să le anihilăm, atunci avem mari şanse la un rezultat bun. Palinger este între primii trei portari din Europa, în opinia mea. Are, însă, ceva greşeli de plasament. Le-am explicat fetelor cum poate fi învinsă, sper să fi înţeles. Pentru Gorbitz am 2-3 metode de a o stopa, una dintre ele tot va reuşi. Important este modul în care fetele vor înţelelege să trateze situaţiile de unu la unu contra acestei jucătoare.

Rep.: Ne vor arbitra doi sârbi. Vă este teamă de arbitraj?

G.T.: Eu sper să-şi apere blazonul. Sunt la final de carieră şi am avut experienţe nefericite cu astfel de arbitri. La Togliatii vom avea doi sloveni. Nordici vom avea probabil la meciurile de pe teren propriu cu Gyor şi Nurnberg, asta e situaţia.

Rep.: De ce nu a fost prezentă la vizita medicală a lotului naţional şi Narcisa Lecuşanu? Iese din vederile lotului pentru Olimpiadă?

G.T.: Nici vorbă. Eu am trecut-o pe listă dar s-a făcut o greşeală la federaţie. Narcisa va face vizita medicală pe 25 februarie, alături de handbalistele din străinătate. Oricum, de la Narcisa aştept un joc foarte bun la Gyor. Sper ca pe final de contract să ne ajute mai mult.

Rep.: Care este situaţia extremei Vali Elisei? Se poate conta pe ea?

G.T.: Se antrenează normal acum dar nu riscăm nimic. Oricum, revenirea ei pe teren ar fi cel mai important “transfer” al Oltchimului, mai important decât Cristina Neagu, de exemplu.

Rep.: Când aţi jucat cu Zalăul la Gyor galeria gazdelor a afişat o hartă a Ungariei care cuprindea şi Sălajul. Credeţi că şi acum veţi avea parte de astfel de surprize?

G.T.: Nu ştiu şi nu mă interesează. Noi nu facem, politică, noi jucăm handbal. Oricum, cred că ar fi culmea ca o hartă a Ungariei să cuprindă şi Vâlcea.

Rep.: Ce mai spune Ionela Gâlcă? Rămâne?

G.T.: Nu mai spune nimic referitor la acest lucru pentru simplu fapt că nu o mai întreabă nimeni. Ionela este handbalistă prtofesionistă care îşi va duce la bun final contractul. Apoi vom vedea ce va mai fi. Am mai spus-o şi o repet, Oltchim merge înainte cu sau fără Stanca sau Lecuşanu. Nimeni nu este de neînlocuit, handbaliste, preşedinte de club, antrenori.

×
Subiecte în articol: magazin