x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lindsay Lohan, anchetată pentru furt dintr-un magazin de bijuterii

Lindsay Lohan, anchetată pentru furt dintr-un magazin de bijuterii

03 Feb 2011   •   12:11
Lindsay Lohan, anchetată pentru furt dintr-un magazin de bijuterii
Sursa foto: Lucy Nicholson/REUTERS

Lindsay Lohan este anchetată de poliţia din Los Angeles pentru furt, după ce a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale unui magazin din apropierea casei sale purtând un colier de 2.500 de dolari care a dispărut din acel magazin. Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei americane, Bruce Borihanh, vânzătorii magazinului au raportat furtul colierului pe 22 ianuarie, la trei săptămâni după ce Lohan s-a externat dintr-o clinică de dezintoxicare. Magazinul de unde a dispărut colierul se află în regiunea din Los Angeles unde locuieşte actriţa.

Camerele de supraveghere ale magazinului au surprins-o pe Lohan purtând colierul, scrie accesshollywood.com, preluat de Mediafax. După ce autorităţile au obţinut un mandat de percheziţie pentru casa lui Lohan, colierul a fost returnat la o secţie de poliţie. Poliţia din Los Angeles continuă cercetările, deşi colierul a fost recuperat.

Linsday Lohan a recunoscut în 2007 că este dependentă de droguri şi de alcool şi s-a internat de foarte multe ori în clinici de tratare a dependenţei. În luna mai a anului trecut, justiţia americană i-a ordonat să poarte o brăţară de monitorizare a concentraţiei de alcool din sânge şi a fost din nou încarcerată - după ce a fost reţinută şi condamnată de mai multe ori de poliţie, pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate şi pentru posesie de cocaină -, pentru că a lipsit de la şedinţele obligatorii de terapie.

Ulterior, în octombrie anul trecut, Lohan s-a internat în Clinica Betty Ford, în urma unui ordin judecătoresc care o obliga să facă un tratament de dezintoxicare de trei luni. Ea a părăsit clinica pe 4 ianuarie, declarând că vrea să fie din nou stăpână pe viaţa ei.

×
Subiecte în articol: lindsay lohan bijuterii furt