x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lindsay Lohan spune adio Hollywood-ului

Lindsay Lohan spune adio Hollywood-ului

21 Sep 2007   •   00:00

Lindsay Lohan vrea să se mute de la Hollywood şi să renunţe la cariera de actriţă, conform declaraţiilor tatălui ei, care a vizitat-o recent la clinica de reabilitare. Michael Lohan, de curănd ieşit de la inchisoare, a acceptat in cele din urmă să vorbească despre discuţia pe care a purtat-o cu fiica sa. El a povestit ca Lindsay vrea să scape de Hollywood şi de influenţa drogurilor. "Urăsc Hollywood-ul şi nu vreau să mai lucrez aici. Am nevoie de o pauză şi vreau să trec peste problemele de acum", a spus actriţa.

Jodie Foster, ucigaşă de top

Actriţa americană Jodie Foster s-a impus pe prima poziţie a box-office-ului nord-american cu nou său film "The Brave One", in care joacă rolul unei animatoare radio din New York, care devine ucigaşă după ce logodnicul ei este omorăt. Regizat de irlandezul Neil Jordan, filmul a obţinut incasări de 14 milioane de dolari, surclasănd remake-ul westernului "3:10 to Yuma" (cu Russel Crowe), care a trecut pe locul doi şi a reuşit să străngă 9,15 milioane.

Shakira a mers din nou la şcoală

Shakira s-a inscris luna trecută la un curs al Universităţii California, unde a studiat civilizaţia occidentală. "Şi-a dorit să studieze şi aşa a şi făcut după ce şi-a incheiat turneul", a mărturisit managerul solistei columbiene, Fifi Kurzman. El a mai spus că timp de patru ani Shakira a studiat pe cont propriu istoria şi limbile ţărilor pe care le-a vizitat. In vara aceasta, artista a decis să mai ia o pauză după turneul "Oral Fixation" pentru a trece din nou pe la şcoală. Lectorul Robert Cleve a declarat că nu a ştiut că una dintre studentele sale e o celebritate.

×
Subiecte în articol: star news