x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Look boem, pentru un spirit liber

Look boem, pentru un spirit liber

de Adriana V. Paduraru    |    30 Apr 2009   •   00:00
Look boem, pentru un spirit liber
Sursa foto: /

EA este femeia care luptă pentru individualitate. EL este bărbatul care îşi creează propriul stil definitoriu. Specialiştii Aldo au creat pentru ei colecţia primăvară-vară 2009.



O colecţie veselă, care salută anii '70 şi care defineşte un look boem pentru un spirit liber. Se poartă pielea întoarsă, pielea tăbăcită, astfel de încălţări putând fi uşor asortate cu jeanşi scurţi şi ii tradiţionale. Ţesăturile complicate şi accente de franjuri continuă să apară puternic la botinele pentru femei, dar şi la cele pentru bărbaţi, în timp ce sandalele pescăreşti şi cele de inspiraţie mexicană aduc în prim-plan un nou stil casual: fără efort, fără griji. Printurile reptilă, mai ales croco, sunt un detaliu neaşteptat în încălţămintea pentru bărbaţi din acest sezon, paleta de culori alunecând în nuanţe neutre.

CITY SAFARI.
Dacă preferaţi un look inspirat din muzica underground, atunci trebuie să ştiţi că se poartă denimul prespălat, tricourile cu imprimeuri grafice şi pantalonii "harem". La toate acestea asortaţi accesorii de metal, ţinte şi pietre. Pantofii cu barete pe gleznă pun în valoare, dar în acelaşi timp ascund misterios cele mai frumoase părţi ale piciorului, devenind ideali pentru ţinutele de zi şi absolut necesari pentru cele de seară. Nu uitaţi de lanţurile lungi şi pandantive - must-have pentru acest sezon -, de cravatele şi curelele subţiri, eşarfele lejere şi ochelarii de soare "geek chic". În ceea ce priveşte culorile, aveţi o gamă variată: negru, purpuriu, roşu aprins, gri, albastru cobalt, verde, galmen şi fucsia. 

×
Subiecte în articol: life & style