x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun LOVE IS IN THE AIR / Declaraţii de dragoste altfel

LOVE IS IN THE AIR / Declaraţii de dragoste altfel

de Adriana V. Paduraru    |    10 Noi 2008   •   00:00
LOVE IS IN THE AIR / Declaraţii de dragoste altfel

Când vine vorba de declaraţii de dragoste unii încearcă să-i copieze pe "clasici", alţii – dimpotrivă – vor să fie cât mai originali. Fie că au aprins lumânări sau lampioane, fie că au scris în lanuri cu rapiţă, fie că au apărut la televizor, îndrăgostiţii au făcut totul pentru a-şi atinge scopul.



Un croat lovit de săgeata lui Cupidon a găsit o modalitate inedită de a-i transmite femeii visurilor sale un mesaj de dragoste: parcul din Zagreb a înlocuit hârtia, iar lumânările au fost literele care au format cuvintele: "Ivana, te iubesc". Mesajul din lumânări – relatează Agerpres – a putut fi văzut de toţi cei care locuiesc în blocurile înalte din apropierea parcului. "Am avut nevoie de două ore pentru a aranja lumânările şi pentru a le păstra aprinse. După ce am terminat, am luat-o pe Ivana de acasă şi am dus-o la cel mai înalt etaj al unei clă­diri din apropiere", a declarat bărbatul, identificat doar sub numele Domagoj. Momentul romantic a fost întrerupt, însă, de apariţia poliţiei, care a ordonat stingerea lumânărilor.

Stepahnie Nicholls, iubita unui fan în­răit al jocurilor lego, a luat taurul de coar­ne şi l-a cerut în căsătorie folosindu-se de pasiunea lui. Mai exact, Shepanie l-a dus pe Simon Burfield în Legolandul din Windsor (Marea Britanie), a creat un trandafir din piese lego, înăuntrul căruia a ascuns un inel. "În sfârşit, fata visurilor mele are acelaşi hobby ca şi mine. Şi când te gândeşti că am căpătat această pasiune după ce una din fostele mele iubite urmărea tot timpul telenovele, iar eu îmi umpleam timpul construind", a declarat Simon (27 de ani), citat de Daily Mail.

LA TV
Dacă iubita dumneavoastră este tot timpul cu ochii pe micul ecran, atunci singura cale de a-i atrage atenţia este să apăreţi la televizor. Cel puţin aşa a procedat un bărbat "cu stare" din Statele Unite, care a cumpărat spaţiu publicitar în timpul serialului preferat al femeii. Iniţial, Rand Fishkin a dorit ca filmuleţul să fie difuzat în timpul Super Bowl, însă pentru acest lucru îi trebuiau 2,6 milioane de do­lari. Cum bugetul n-a fost chiar atât de mare, nici cu ajutorul "sponsori­lor", Fishkin a ape­­lat la un post local pentru a difuza spo­tul în timpul "Veronica Mars", serialul preferat al iubitei sale (Geraldine DeRui­ter), infor­mează site-ul adrants.com. În timp ce ru­la filmuleţul, bărbatul a scos inelul, im­presionându-şi şi mai mult fe­meia visurilor.

Alo, poliţia, ne-au invadat extratereştrii!

Jeff Skulmoski, un fermier din Moosomin (Canada), a petrecut cinci ore pe un teren cultivat cu rapiţă pentru a realiza o cerere în căsătorie. El a vrut să-şi impresioneze aleasa inimii şi a recoltat suprafeţe din cultură astfel încât să se poată citi "Vrei să te măriţi cu mine, Jeannie?". Cum literele aveau o lungime de 66 de metri, textul nu putea fi văzut decât din aer aşa că Jeff şi-a rugat un prieten să-i ia cu avionul pe deasupra câmpului. "Iniţial am crezut că vrea să-mi arate vreun fenomen ce are legătură cu extratereştri. Apoi mi-am dat seama că scrie ceva. Mai mult decât atât, textul îmi era adresat şi conţinea o cerere în căsătorie! Bineînţeles că răspunsul a fost DA", a declarat Jeannie Thompson. Tot o invazie a extratereştrilor a fost considerată şi declaraţia de dragoste a unui german care a aprins 50 de lampioane. Potrivit Ananova, oamenii legii din Bavaria au fost asaltaţi cu telefoane care anunţau prezenţa pe cer a unor obiecte zburătoare neidentificate. Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei din Plattling, îngrijorarea cetăţenilor nu avea nici un temei, întrucât nu a fost vorba de o invazie a extratereştrilor, ci de o cerere în căsătorie a unui tânăr de 29 de ani, care a dorit să-şi impresioneze iubita în vârstă de 27 de ani. Numele celor doi nu au fost date publicităţii, poliţiştii încheind comunicatul cu faptul că răspunsul fetei a fost afirmativ.

×
Subiecte în articol: magazin