x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Love land, un parc al poporului interzis chinezilor

Love land, un parc al poporului interzis chinezilor

18 Mai 2009   •   00:00
Love land, un parc al poporului interzis chinezilor
Sursa foto: /Reuters

Un parc cu tematică sexuală a fost demolat de către autorităţile chineze înainte de a fi inaugurat. Oficialităţile nu au oferit nicio explicaţie pentru decizia luată.



Cel mai surprins a fost managerul parcului care săptămâna trecută era foarte încrezător în succesul proiectului său. "Sexul este un subiect tabu în China, dar oamenii au nevoie de mai multă informaţie despre acest subiect. Noi construim un parc pentru popor, am descoperit cu plăcere faptul că ideea mea se bucură de sprijinul cetăţenilor", declara el atrăgând atenţia că demersul său nu va avea nimic vulgar.

Proiectul proba o schimbare de concepţie la nivelul societăţii chineze, unde în urmă cu treizeci de ani o femeie purtând părul lung sau etalând o fustă, puteau fi considerate gesturi provocatoare. Deşi pornografia este interzisă  şi educaţia sexuală este puţin întâlnită în programele educaţionale în China sex-shop-urile încep să devină o prezenţă comună pe strazi iar sexul în afara casătorie este des întâlnit.

Exponatele parcului reprezentau reproduceri ale anatomiei masculine şi feminine, dizertaţii despre cum este privit sexul în diferite culturi, şi ceea ce China Daily numea work-shop-uri de tehnică sexuală.
dailymail.co.uk

×
Subiecte în articol: magazin