x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mania adoptiilor

Mania adoptiilor

de Adriana V. Paduraru    |    29 Dec 2006   •   00:00
Mania adoptiilor

In 2006 s-a declansat o adevarata manie a celebritatilor hollywoodiene - dar nu numai - de a infia un copil din tarile sarace. Cuplul Angelina Jolie - Brad Pitt si-a exprimat intentia de a adopta cate un copil pentru fiecare urmas biologic.

Vedetele sar in ajutorul copiilor orfani din tarile sarace. In 2006 s-a declansat o adevarata manie a celebritatilor hollywoodiene - dar nu numai - de a infia un copil din tarile sarace. Cuplul Angelina Jolie - Brad Pitt si-a exprimat intentia de a adopta cate un copil pentru fiecare urmas biologic. "Angelina doreste sa-i faca lui Brad copilul dupa care tanjeste, dar conditia ei a fost ca, pentru fiecare copil biologic sa ajute cate un copil din lumea a treia", a declarat o sursa apropiata, cuplului revistei Britain’s Grazia. Cei doi au deja doi copii adoptati, Maddox, un cambodgian in varsta de cinci ani, si Zahara, o etiopianca de un an si noua luni. Urmatoarea "destinatie" de adoptie a cuplului hollywoodian pare a fi India.

MAMA CELIBATARA. La inceputul lunii martie, Queen Latifah si-a socat fanii anuntandu-i ca urmeaza sa fie mama. "Chiar ma ocup serios de chestiunea aceasta. Mi-am anulat toate proiectele si, cu voia Lui Dumnezeu, pana anul viitor voi deveni mama", a spus ea atunci. Mai tarziu, Latifah, pe numele sau real, Dana Owens, a marturisit ca nu planuieste sa ramana insarcinata, ci sa adopte un copil american abandonat.

Tentativa Madonnei de a infia un baietel din Malawi a creat adevarate valuri. Tatal micutului a contestat inceperea formalitatilor de adoptie, motivand ca nu a stiut de intentiile cantaretei. La sfarsitul lunii noiembrie, un judecator din Malawi a estimat ca grupul celor 67 de organizatii pentru drepturile omului este indreptatit sa sesizeze justitia pentru a cere o revizuire completa a procedurii care i-a permis Madonnei sa devina tutore temporar al bebelusului David Banta, in varsta de 13 luni.

Spre sfarsitul anului, un alt cuplu si-a exprimat dorinta de a adopta un copil. Pentru ca n-au reusit pana in prezent sa aiba un urmas pe cale naturala, Jennifer Lopez si Marc Anthony vor sa infieze un orfan din Puerto Rico.

Cantareata Queen Latifah a declarat de curand ca doreste sa intre in grupul mamelor celibatare de la Hollywood, prin adoptarea unui copil

Dupa cambodgianul Maddox si etiopianca Zahara, Angelina Jolie si Brad Pitt vor sa infieze un copil din India
×
Subiecte în articol: copil