x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Manifest cu bile la Roma

Manifest cu bile la Roma

de Adriana V. Paduraru    |    17 Ian 2008   •   00:00
Manifest cu bile la Roma

Piazza di Spagna din Roma a fost invadată ieri de mii de mingiuţe multicolore. “Vinovatul” este Graziano Cecchini, un artist italian care a declarat că a dat drumul mingiuţelor din capătul “Scărilor spaniole”.

Piazza di Spagna din Roma a fost invadată ieri de mii de mingiuţe multicolore. “Vinovatul” este Graziano Cecchini, un artist italian care a declarat că a dat drumul mingiuţelor din capătul “Scărilor spaniole”. Cecchini vrea să atragă atenţia asupra problemelor cu care se confruntă ţara.

 

Descoperire - Fosilă de şobolan de o tonă

Fosila unui şobolan care ajungea să cântărească până la o tonă şi care a trăit în urmă cu patru milioane de ani a fost descoperită în Uruguay de o echipă de paleontologi din Montevideo, informează AFP. Vestea acestei descoperiri a fost publicată în revista britanică Proceedings of the Royal Society. Rozătorul, al cărui craniu măsoară 53 de centimetri, este dotat, asemenea toturor membrilor speciei, cu dinţi incisivi foarte lungi şi cu molari de dimensiuni mici, ceea ce indică faptul că se hrănea cu plante şi fructe moi. Echipa de paleontologi a estimat că greutatea la maturitate a acestui megaşobolan varia între 500 şi 2.500 kg, în funcţie de metoda de evaluare folosită. Ei au susţinut însă că, probabil, rozătorul ajungea până la o greutate de 1.000 kg.

 

BAFTA - 14 nominalizări pentru “Atonement”

Filmul “Atonement” domină cursa pentru premiile Academiei Britanice de Film şi Televiziune (BAFTA) cu nominalizări la 14 categorii, printre care pentru cel mai bun film, actor, actriţă şi regizor, relatează Associated Press. “No Country for Old Men”, “There Will Be Blood” şi “The Bourne Ultimatum” au obţinut, de asemenea, mai multe nominalizări. Decernarea premiilor va avea loc la 10 februarie la Royal Opera House, din

 

Londra. - Are cu ce...

Victoria, mândră de “bărbăţia” soţului David Beckham are emoţii de fiecare dată când soţia sa, Victoria, acordă un interviu, relatează tabloidul The Sun. După ce anterior a dezvăluit că fotbalistul îi poartă pantalonii scurţi, Victoria a povestit că a văzut la Milano nişte panouri gigantice în care David făcea reclamă la lenjeria intimă creată de Emporio Armani. “Sunt mândră să văd penisul lui de 7,6 metri înălţime. E grozav. E imens. E enorm. Masiv. Dacă aş arăta aşa, aş umbla şi eu în chiloţi pe stradă”, s-a lăudat Posh.

 

Ciudad de Mexico - Autobuze doar pentru femei

Începând de luni, mai multe linii foarte frecventate din Ciudad de Mexico vor avea la fiecare 20 sau 30 de minute autobuze interzise cu desăvârşire bărbaţilor. Hotărârea face parte dintr-un program-pilot menit să protejeze pasagerele de hărţuire sexuală, relatează AFP. Potrivit Parchetului din Ciudad de Mexico, 14% din cazurile de hărţuire, abuzuri sexuale şi violuri au fost comise în 2007 în mijloacele de transport în comun (metrou şi autobuz). Deja în metrou primele trei vagoane ale fiecărui tren sunt rezervate femeilor, însă numai la ore de vârf.

×
Subiecte în articol: magazin