x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Matinala Malvina

Matinala Malvina

de Adriana V. Paduraru    |    02 Apr 2009   •   00:00
Matinala Malvina

Formule noi de prezentatori la televiziunea publică



Primăvara a adus schimbări la televiziunea publică. Telejurnalul de seară a trecut la ora 20:00 de luni până joi, respectiv de vineri până duminică, şi este prezentat de Adriana Muraru şi Mihai Rădulescu. În cadrul Telejurnalului, rubrica "Tema zilei" este prezentată de o echipă de moderatori printre care se numără Mihai Constantin, Luca Niculescu, Viorel Popescu, Sorin Burtea.

Malvina Cervenschi şi-a schimbat "orarul". Ea va prezenta în fiecare dimineaţă jurnalele de la orele 7:05, 8:00 şi 9:00. "Noua grilă TVR 1 este reconfigurată integral şi a fost gândită ţinând cont de modificările obişnuinţelor de consum ale telespectorilor, precum şi de analizele de performanţă a programelor selectate. Am păstrat în grilă emisiuni de succes precum O dată-n viaţă, Dănutz SRL, Teleenciclopedia şi am introdus formate noi, programate pe tronsoane orare clare, uşor de reţinut şi urmărit de telespectatori", declară Dana Deac, director TVR 1.

ORA DE ŞTIRI. Principala emisiune informativă a TVR 2 este difuzată în fiecare zi de la ora 22:00 şi este prezentată de luni până joi de Raluca Belciu şi de vineri până duminică de Monica Ghiurco. Ediţiile de Telejurnal, difuzate pe TVR 2 de la orele 10:30 şi 12:30, sunt prezentate de Albertina Ionescu.

La rândul său, Telejurnalul Regional, difuzat pe canalul TVR 3 la orele 15:00 şi 21:00, este găzduit de Carla Giaca (de luni până joi), respectiv de Marius Dobrescu (de vineri până duminică). TVR Cultural difuzează Jurnal Cultural la ora 19:00. Acesta va fi prezentat alternativ, de luni până duminică, de Andra Gavril, Camelia Văcaru şi Marius Constantinescu. Iar la ora 23:00, Monica Colceriu prezintă ultimul Jurnal Cultural al zilei.

×
Subiecte în articol: pană vedete