x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Max Mosley interzis în Bahrein

Max Mosley interzis în Bahrein

de Ovidiu Ciutescu    |    02 Apr 2008   •   00:00
Max Mosley interzis în Bahrein

Şeful Formulei 1, Bernie Ecclestone, i-a cerut, marţi, preşedintelui FIA, Max Mosley, să nu participe la Marele Premiu al Bahreinului, care va avea loc la 6 aprilie, după ce acesta a fost implicat într-un scandal sexual, informează AFP.VIDEO

Şeful Formulei 1, Bernie Ecclestone, i-a cerut, marţi, preşedintelui FIA, Max Mosley, să nu participe la Marele Premiu al Bahreinului, care va avea loc la 6 aprilie, după ce acesta a fost implicat într-un scandal sexual, informează AFP.

BORDELUL. "Nu trebuie să meargă, nu credeţi aşa? Ar atrage toată atenţia de la cursă spre un alt subiect despre care cred că nu este treaba nimănui", a afirmat Ecclestone, care a precizat că nici familia regală din Bahrein nu ar fi de acord cu vizita preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Automobilism, Max Mosley. "El trebuie să facă ceea ce crede că este bine, pentru că numai el a fost implicat în scandal, nu şi FIA. Să facă ceea ce îi spune inima", a spus Ecclestone. Declaraţiile şefului Formulei 1 vin după ce tabloidul News of the World a publicat în ediţia de duminică fotografii şi imagini video în care preşedintele FIA era acompania de cinci prostituate care erau îmbrăcate în costume naziste sau de prizoniere. Potrivit cotidianului britanic Times, purtătorii de cuvânt ai lui Mosley nu au putut fi contactaţi în legătură cu o eventuală demisie a sa, dar va acţiona în judecată publicaţia care a provocat scandalul sexual în care a fost implicat. Max Mosley este fiul lui Oswald Mosley, fondatorul Uniunii Britanice a Fasciştilor şi liderul "cămăşilor negre" în anii 1930.


 

×
Subiecte în articol: magazin mosley max mosley