x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Medium 3

Medium 3

de Adriana V. Paduraru    |    28 Mar 2008   •   00:00

Premiatul serial “Medium” revine la Hallmark Channel cu sezonul al III-lea. Noul sezon va fi difuzat de luni până joi de la ora 20:00.

Allison Duobi ştie cum arată viitorul

 

Premiatul serial “Medium” revine la Hallmark Channel cu sezonul al III-lea. Noul sezon va fi difuzat de luni până joi de la ora 20:00. Continuând poveştile anterioare, Allison Dubois îşi foloseşte abilităţile extrasenzoriale la Procuratură, ajutându-l pe procurorul Devalos să rezolve cazurile de crimă acolo unde probele ştiinţifice sunt insuficiente pentru a indica un suspect. Şeful său, Devalos, deşi nu poate găsi o explicaţie logică pentru darul lui Allison, îi acordă încredere şi îi apreciază ajutorul nepreţuit. Ca şi consultant juridic independent la Procuratură, Allison a soluţionat zeci de cazuri de crimă, deşi indiciile oferite de ea nu ar putea fi niciodată admise ca probe reale într-un tribunal.

 

Eficienţă. Pentru Allison Dubois, prezenţa spiritelor celor decedaţi, viziunile despre viitor, visele revelatoare sau premoniţiile se încadrează în limitele normalului făcând parte din viaţa ei. În fiecare episod, visele care-i dezvăluie ce s-a petrecut într-un caz de crimă alternează cu viziuni legate de persoanele cu care intră în contact, fie din trecutul, fie din viitorul acestora. Datorită intuiţiei naturale, dar mai ales a capacităţii de a citi gândurile oamenilor, Allison este mai eficientă decât orice detector de minciuni. Percepţiile extrasenzoriale nu “funcţionează” însă  în acelaşi mod când este vorba despre familia sa. Când cei dragi au o problemă, tocmai dragostea faţă de ei o poate împiedica pe Allison să vadă în viitor.

 

Premiu Emmy

Patricia Arquette, interpreta lui Allison Dubois, a câştigat în 2005 Premiul Emmy la categoria “Cea mai bună actriţă în rol principal dintr-un serial TV” imediat după difuzarea primelor 16 episoade foarte apreciate de criticii de film. Adevărata Allison Dubois i-a prezis Patriciei nu numai că producţia se va bucura de succes, dar şi că va primi un Emmy.

 

News

 

Raven. Serialul urmăreşte aventurile lui Jonathan Raven, un luptător ninja infiltrat într-o grupare criminală numită “Dragonii Negri”, pe care ulterior a trădat-o. Raven încearcă acum să scape cu viaţă din ghearele asasinilor porniţi pe urmele lui, în timp ce îşi caută în Hawaii fiul dispărut. În aventurile sale, Raven este ajutat de Herman “Ski” Jablonski, un detectiv privat extravagant şi cel mai bun prieten al său. Jeffrey Meek, actorul care interpretează personajul principal din serialul “Raven”, este un adevărat ninja şi în viaţa reală, el având centura neagră în Aikido şi Tae Kwon Do. Meek este cunoscut publicului pentru rolurile sale din filmele “Oamenii iernii”, unde a jucat alături de Kurt Russell, “Johnny Băiat Frumos”, cu Mickey Rourke, şi “Slab de inimă”, unde a împărţit marele ecran cu Denzel Washington şi Bob Hoskins.

 

Străzile crimei. Chiar şi într-un orăşel uitat de lume, apropiat de graniţa canadiană, se petrec lucruri necurate. În timp ce rivalităţile din lumea interlopă se rezolvă cu armele, poliţiştii nu sunt departe de a le urma exemplul. Trei bărbaţi violenţi par să caute conflictul cu lumânarea. În acest context, detectivul Quinn vrea să-l găsească şi să-l omoare pe cel care i-a ucis partenerul...

El decide să descopere adevărul. Se infiltrează sub o falsă identitate în lumea crimei organizate din oraşul în care trăieşte. Curând, se va confrunta cu un puternic mafiot.

×
Subiecte în articol: serial allison