x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mel Gibson a confirmat că va fi tată pentru a opta oară

Mel Gibson a confirmat că va fi tată pentru a opta oară

26 Mai 2009   •   00:00
Mel Gibson a confirmat că va fi tată pentru a opta oară
Sursa foto: /AFP

Actorul Mel Gibson, care este în proces de divorţ cu soţia sa, după o căsnicie care a durat 28 de ani, a confirmat că va fi tată pentru a opta oară, iubita sa, Oksana Grigorieva, fiind însărcinată, informează Reuters, citată de Mediafax.

"Este adevărat", a spus Gibson, invitat luni seară la "The Tonight Show With Jay Leno", după ce gazda emisiunii tv l-a rugat să confirme dacă speculaţiile privind faptul că iubita sa, cântăreaţa ucraineană de operă Oksana Grigorieva, este însărcinată.

Gibson, în vârstă de 53 de ani, şi tată a şapte copii, întrebat de Leno dacă a aflat sexul viitorului copil, a răspuns glumind: "(Va fi, n.r.) un om, cred".

Site-urile de ştiri mondene indică faptul că acest copil se va naşte în toamnă.

Gibson a părut să respingă ideea unei eventuale căsătorii, spunând: "Cine ar face-o de două ori?".

De asemenea, actorul, îmbrăcat în jeanşi, un sacou albastru şi o cămaşă albă, a părut a avea o viziune filosofică asupra divorţul său: "Mi-am «masacrat» căsnicia".

În luna aprilie, Robyn, soţia în vârstă de 53 de ani a actorului, a anunţat că va pune punct mariajului ei de 28 de ani cu cineastul australian, după ce iubita acestuia, Oksana Grigorieva, în vârstă de 39 de ani, le-a spus prietenilor ei că aşteaptă un copil. Robyn Gibson a depus actele de divorţ pe 13 aprilie şi are toate şansele să primească jumătate din averea starului, estimată la 900 de milioane de dolari.

La puţin timp după depunerea actelor de divorţ, celebrul regizor al filmelor "Braveheart - Inimă neînfricată", "Patimile lui Hristos" şi "Apocalypto" a transmis, prin intermediul unui comunicat, că el şi soţia sa trăiesc separaţi încă din 26 august 2006. Şase dintre copiii lui Gibson sunt adulţi. Robyn Gibson a cerut custodia comună asupra singurului copil minor, Tom, în vârstă de 10 ani.

Gibson i-a mai spus lui Leno că a cunoscut-o pe Grigorieva, în vârstă de 39 de ani, după ce cântăreaţa a semnat un contract cu casa lui de producţie, Icon Records. Cei doi au apărut pentru prima dată împreună în public luna trecută, la o proiecţie specială a filmului "X-Men de la Origini: Wolverine", care a avut loc la Los Angeles.

Gibson este catolic practicant, a fost crescut în Australia şi în anii '90 a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Braveheart - Inimă neînfricată".

×
Subiecte în articol: magazin gibson