x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mel Gibson, divorţ după aproape 30 de ani!

Mel Gibson, divorţ după aproape 30 de ani!

14 Apr 2009   •   00:00
Mel Gibson, divorţ după aproape 30 de ani!

Robyn Gibson, soţia actorului australian Mel Gibson, a intentat divorţ, după un mariaj care a durat 28 de ani, invocând diferende ireconciliabile, informează Reuters, citată de Mediafax.

În documentele depuse, ieri, la Curtea Superioară din Los Angeles, Robyn Gibson a cerut divorţul de starul seriei "Armă mortală", iar într-o declaraţie comună, cei doi, care au împreună şapte copii, au cerut să li se respecte intimitatea.

"De-a lungul căsniciei şi despărţirilor noastre am reuşit întotdeauna să păstrăm intimitatea şi integritatea familiei noastre şi vom continua să facem la fel", se indică în această declaraţie comună.

În cursul zilei de luni, celebrul regizor al filmelor "Braveheart - Inimă neînfricată", "Patimile lui Hristos" şi "Apocalypto" a transmis, prin intermediul unui comunicat, că el şi soţia sa trăiesc separaţi încă din 26 august 2006.

La o săptămână după ce s-au separat, Mel Gibson a fost arestat în Malibu pentru conducere sub influenţa alcoolului. Cu aceeaşi ocazie, actorul australian a lansat un tir de acuzaţii la adresa evreilor, care au fost făcute publice după ce o copie a raportului întocmit de poliţia americană a fost postată de o persoană necunoscută pe internet. După ce s-a internat într-un centru de dezintoxicare, actorul a fost condamnat la trei ani de supraveghere judiciară şi obligat să plătească o amendă de 1.300 de dolari.

Răspunsul lui Mel Gibson la cererea de divorţ a soţiei sale a fost postat, ieri, pe site-ul dedicat celebrităţilor tmz.com, actorul citând aceleaşi diferende ireconciliabile ca motiv al despărţirii.

Şase dintre copiii lui Gibson sunt adulţi. Robyn Gibson a cerut custodia comună asupra singurului copil minor, Tom, în vârstă de 10 ani.

Gibson, 53 de ani, este catolic practicant, a fost crescut în Australia şi a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume în anii 1990. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Braveheart - Inimă neînfricată".

×
Subiecte în articol: magazin gibson