x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Merloni devine Indesit din 2005

Merloni devine Indesit din 2005

20 Oct 2004   •   00:00

Merloni Elettrodomestici a lansat o noua campanie de publicitate pentru marca Indesit. Spoturile TV fac parte din campania de imagine initiata de Merloni Elettrodomestici in 2004 cu prilejul lansarii noii game de aparate electrocasnice Indesit. Noile spoturi sunt pentru masinile de spalat Indesit cu programele speciale de spalare Time 4 You si Sport si vor fi difuzate pe posturile Pro TV si Antena 1.

STRATEGIE. Prezentarea beneficiilor se face prin ironie
Spoturile evidentiaza, intr-o maniera amuzanta, principalele beneficii aduse de noua masina de spalat rufe Indesit. Ironizand "povara" spalatului hainelor prin folosirea cosurilor cu rufe murdare purtate pe cap de protagonistii spotului, Indesit ofera o solutie accesibila si usor de folosit.

Noul spot TV surprinde insasi esenta sloganului Indesit "Noi lucram, tu bucura-te de viata". Indesit este marca a grupului Merloni Elettrodomestici. In Romania, Merloni comercializeaza marcile Ariston si Indesit, iar de la inceputul anului 2005 compania se va numi Indesit Company. Marcile comercializate vor ramane aceleasi.

Din grupul Merloni Elettrodomestici fac parte marcile Ariston, Indesit, Sholtes, Hotpoint.

×
Subiecte în articol: sufletul comertului indesit