x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mesaje de dincolo

Mesaje de dincolo

de Adriana V. Paduraru    |    18 Ian 2008   •   00:00

Jennifer Love Hewitt ajută spiritele rămase prizoniere în lumea celor vii să îşi găsească pacea

AXN/Serial/Miercuri   21:00

Proaspăt căsătorita Melinda Brodon este proprietara unui magazin de antichităţi. Sub aspectul exterior, extrem de idilic, al fericitei căsnicii, Melinda are o putere pe care de multe ori încearcă să o renege.

CAPACITATE. De mică, Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) are abilitatea de a vedea şi de a intra în contact cu spiritele morţilor. Prin acest dar, moştenit de la bunica sa, Melinda ajută spiritele rămase prizoniere în lumea celor vii să îşi găsească pacea.

Fantomele care o bântuie pe Melinda sunt cel mai adesea cuprinse de disperare, iar poveştile lor sunt de fiecare dată noi şi cutremurătoare şi au nevoie de investigaţii profunde menite a le rezolva misterele. Singurul punct comun al acestor suflete este Melinda, care, deşi ignoră motivul pentru care a primit acest “dar”, le ajută să-şi rezolve proble­mele şi le consolează apropiaţii în timp ce ele  îşi continuă, împăcate, drumul spre ultimul loc de odihnă.

 

 

Cavalerii prosperităţii

AXN/Serial/Vineri      21:00

Timp de 20 de ani, Eugene Gurkin a visat să deschidă un bar, dar slujba lui fără nici un viitor nu l-a ajutat deloc. Pentru a-şi finanţa visul, Eugene pune la cale un jaf împreună cu un grup de neadaptaţi. Ţinta lor este apartamentul superluxos al lui Mick Jagger de lângă Central Park.

În scurt timp, membrii grupului, nişte Robin Hood ai noului secol, care nu au furat niciodată nici măcar o ciocolată, se pregătesc pentru jaf. Ceea ce nu ştiu însă este că există o ţintă mult mai atractivă pentru ei... şansa de a găsi spe­ranţa, respectul de sine şi încrederea în ei înşişi. (A.V.P.)

 

 

 

×
Subiecte în articol: serial