x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Meserii de vedetă

Meserii de vedetă

de Adriana V. Paduraru    |    10 Ian 2008   •   00:00

Nu toate vedetele au ajuns în lumina reflectoarelor fără să depună nici cel mai mic efort. Numelor “grele” din industria showbiz-ului nu le-a fost ruşine să declare că au existat şi momente când au fost la munca... de jos.

Nu toate vedetele au ajuns în lumina reflectoarelor fără să depună nici cel mai mic efort. Numelor “grele” din industria showbiz-ului, precum Madonna, Jennifer Aniston, Sylvester Stallone sau Sharon Stone şi mulţi alţii, nu le-a fost ruşine să declare că au existat şi momente când au fost la munca... de jos. Câţiva dintre ei au fost şi la limita legii. Un exemplu grăitor în acest sens este Jon Bon Jovi. Faimosul cântăreţ a recunoscut că în adolescenţă a fost traficant de droguri, mai precis de canabis. Snoop Dogg ducea chiar o “viaţă dublă”: una de ambalator la un supermarket din Long Beach şi alta de “traficant de droguri”.

 

CASIERIŢĂ. După ce a fost declarată Miss Pennsylvania pe când avea doar 17 ani, Sharon Stone s-a angajat casieriţă la McDonald’s. A urmat un rol în “Stardust Memories” (1980). După care cei de la Ford i-au cerut să fie imaginea companiei.

Sylvester Stallone n-a avut o adolescenţă lipsită de griji. Pentru a-şi asigura traiul, Rocky a fost pe rând îngrijitor la o grădină zoologică, delivery-boy, ajutor de bucătar. Stallone a recunoscut că a pozat şi nud, doar-doar l-o remarca cineva.

James Brown a lustruit pantofi, a spălat maşini, iar în timpul marii crize economice a fost culegător de bumbac.

Cu mult timp înainte să-şi ­asi­gure fundul pentru milioane de dolari, Jennifer Lopez a lucrat pe post de asistent juridic într-un birou de avocatură.

  

Bond, James Bond

Înainte de a deveni celebrul 007, Sean Connery a lustruit şi lăcuit… sicrie. Cum afacerea nu era foarte profitabilă, Connery a decis că e mai bine să mizeze pe look-ul său de Don Juan, mişcare care s-a dovedit a fi extrem de inspirată.

 

Rod Stewart sapă groapa altuia

Madonna a vândut gogoşi la Dunkin’ Donuts, Brad Pitt a cărat frigidere, iar Tom Cruise a fost foarte aproape de a se face preot. Jennifer Aniston a fost chelneriţă, Demi Moore – recuperatoare de datorii în cadrul unei firme speciali­zate, Rod Stewart – gropar, Danny de Vito – frizer, Gwen Stefani – femeie de serviciu, Michelle Pfeiffer – vânzătoare într-un supermarket, Susan Sarandon – secretară şi femeie de serviciu, Kevin Costner – şofer de tir, scufundător marin şi ghid turistic, iar Nelly Furtado – menajeră într-un hotel.

×
Subiecte în articol: magazin