x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Metrou - Modificari de trafic pe relaţia Republica-Dristor 2

Metrou - Modificari de trafic pe relaţia Republica-Dristor 2

de Jurnalul National    |    20 Sep 2007   •   00:00

Circulaţia trenurilor metroului bucureştean pe relaţia Republica-Dristor 2 va fi modificat incepănd de sămbătă, după ora 22:00, pentru modernizarea instalaţiilor de control al traficului de pe această magistrală şi pentru finalizarea lucrărilor la noul tronson, Nicolae Grigorescu-Linia de Centură.

Potrivit SC Metrorex SA, circulaţia trenurilor se va desfăşura conform unui grafic de circulaţie cu intervale de 10-14 minute intre d;ouă trenuri succesive.

Prin aceste lucrări se creează premizele ca, odată cu punerea in funcţie a noului tronson, să se poată reduce intervalul de circulaţie dintre trenuri, astfel incăt să se imbunătăţească gradul de siguranţă şi confort al serviciilor oferite publicului călător, a adăugat sursa citată.

In cadrul noului grafic de circulaţie vor exista staţii unde se vor efectua transbordări ale călătorilor in trenuri aflate la liniile invecinate, in vederea continuării călătoriei.

Informaţiile privind modul de circulaţie vor fi comunicate in permanenţă atăt de către personalul de conducere a trenurilo,r căt şi de către personalul din staţiile de metrou.

  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin