x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mihaela, Duminica in familie, Antena 1

Mihaela, Duminica in familie, Antena 1

21 Sep 2007   •   00:00

Mihaela Rădulescu revine pe sticlă cu un nou sezon "Duminica in familie". Deşi işi păstrează formatul care i-a adus notorietate şi succes, emisiunea are şi rubrici noi. Una dintre ale ar fi "360 de grade la umbră", in care se vor dezbate subiecte controversate.

ANTENA 1/Duminica In familie/ Divertisment /Duminică 15:30

Mihaela Rădulescu revine pe sticlă cu un nou sezon "Duminica in familie". Deşi işi păstrează formatul care i-a adus notorietate şi succes, emisiunea are şi rubrici noi. Una dintre ale ar fi "360 de grade la umbră", in care se vor dezbate subiecte controversate. "Top Duminica in familie" este un concurs interactiv care se va desfăşura prin sms pe tot parcursul săptămănii; realizatorii vor adresa o intrebare cu trei variante de răspuns, iar oamenii vor vota/alege prin SMS. Votarea va incepe după emisiune şi se va termina vineri la ora 12:00. "Pune-ţi o dorinţă", "Muzicoteca sentimentală" sau "Jos pălăria" sunt alte rubrici interesante ale emisiunii. Duminică, tema este "Iubeşte-ţi inima", iar invitaţi vor fi medici care vor măsura vărsta adevărată a inimii. Vor mai fi prezenţi in platou Ilie Năstase, Leonard Doroftei, Gabi Szabo, Octavian Belu, Ioana Tăriceanu şi Andreea Răducanu.

PRIMA TV/SOS-Salvaţi-mi casa/Reality-show/Joi 19:30

Dormitor reSOScitat

Dormitorul micuţei Miruna Postolache trebuie reSOScitat. Pentru că mobila veche şi ponosită nu i se potriveşte unei fetiţe de 6 ani, echipa SOS a fost chemată la datorie.

PRO TV/Te vezi la Ştirile PRo tv/ Reportaj/ Duminică 13:15

In mina de la Crucea

Cristian Tabără le-a urat "Noroc bun" ortacilor care lucrează in mina de la Crucea, judeţul Suceava şi a coborăt in adăncurile pămăntului pentru a observa cum muncesc şi cum trăiesc cei de acolo. Şi intr-adevăr, de "Noroc bun" este nevoie atunci cind trebuie să cobori intr-o mină de uraniu, care este materia primă pentru combustibilul nuclear.

ACASĂ/Week-end Acasă/Special/Sămbătă-duminică

Miss Univers 2007

Sămbătă, Acasă va difuza de la ora 20:30 faimosul concurs de frumuseţe "Miss Univers 2007". Seara continuă cu filmul "Cu ochii larg inchişi" (22:30). A doua zi, se inaugurează "Cinema Acasă Clasic" cu un film de referinţă pentru cinematografia mondială: "Casablanca" (13:15). După "Cristina Show" (15:30), cănd membrii RBD vor dezvălui lucruri interesante despre viaţa lor, telespecatorii vor urmări ultimele episoade ale telenovelelor "Daria, iubirea mea" (16:30) şi "RBD, familia" (20:30).

TVR CULTURAL/Domnul trandafir/Reportaj/Luni 20:00

Pe urmele Domnului Trandafir

Adrian Bănuţă şi echipa sa il vor căuta pe Domnul Trandafir intr-un reportaj de investigaţie, incercare de definire a situaţiei şcolii rurale romăneşti (realităţi şi perspective). "Scopul emisiunii este de a descoperi şi prezenta acel dascăl de ţară care face mai mult decăt i se cere in programa şcolară, acel domn Trandafir al zilelor noastre. In paralel cu situaţia profesorilor de la ţară vor fi analizate şi şansele elevilor din mediul rural de a-şi găsi un drum in viaţă", a spus Bănuţă.

TVR 1/Gala crucea roşie /Teledon/ Sămbătă 20:10

Gala Crucea Roşie

Evenimentul se va desfăşura atăt in platoul TVR, căt şi pe holul televiziunii publice şi constă intr-un teledon care va aduna personalităţi publice din diferite domenii, in scopul de a strănge fonduri pentru pensionarii asistaţi social. Andreea Marin Bănică şi Gabriel Coveşeanu vă vor fi alături şi sămbătă seară, spunăndu-vă poveştile triste ale unor oameni pe lăngă care trecem adesea fără să-i observăm.

Medianews

IN CULISELE ŞTIRILOR. Ce inseamnă munca intr-o televiziune de ştiri puteţi afla prin intermediul emisiunii "Culise", pe care o propune din această toamnă Realitatea TV. Imagini amu-zante şi inedite din timpul pauzelor publicitare, de la machiaj şi chiar imagini nedifuzate din transmisiile de pe teren, cu alte cuvinte culisele realizării emisiunilor postului de televiziune. Vă va introduce "in spatele scenei", in fiecare sămbătă, de la ora 19:15, Octavia Negre. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: telecomanda