x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mischa Barton s-a pocăit!

Mischa Barton s-a pocăit!

de Raluca Grintescu    |    25 Ian 2008   •   00:00

Actriţa Mischa Barton nu mai vrea să fie catalogată drept fata rea de la Hollywood. După ce la sfârşitul anului trecut Mischa a fost arestată pentru că a condus fără permis, drogată şi sub influenţa alcoolului, vedeta se­rialului “Rebel in California” a decis că a sosit momentul să-şi revizu­ias­că comportamentul.

Actriţa Mischa Barton nu mai vrea să fie catalogată drept fata rea de la Hollywood. După ce la sfârşitul anului trecut Mischa a fost arestată pentru că a condus fără permis, drogată şi sub influenţa alcoolului, vedeta se­rialului “Rebel in California” a decis că a sosit momentul să-şi revizu­ias­că comportamentul. Probabil în vede­rea audierii pe care o va avea la sfâr­şitul lunii februarie, Mischa a început să se pocăiască serios. Gurile rele susţin că vedeta a fost văzută la o biserică catolică din Beverly Hills, iar atitudinea ei era foarte pioasă.

 

RBD, pe marele ecran

Membrii trupei mexicane RBD îşi vor realiza în sfârşit visul de a ajunge pe marele ecran, cu o producţie care va povesti istoria formaţiei şi cele mai fru­moase momente de pe scenă şi din spatele acesteia. Poncho Herrera a confirmat faptul că grupul a reluat pro­iectul şi că în ultimele luni s-au pu­r­tat negocieri cu mai multe case de producţie. Alfonso a mai dezvăluit şi că grupul RBD plănuieşte lansarea unui nou album în limba engleză. Pân­ă atunci însă, Anahi, Alfonso, Christopher, Dulce Maria, Maite şi Christian vor realiza un turneu în SUA şi Europa.

 

Kylie Minogue îşi caută iubiţii pe Google

După ce s-a despărţit de actorul fran­cez Olivier Martinez, Kylie Minogue apelează la Google pentru a-şi căuta un partener. “De ce să mint? Acesta este adevărul. Am avut câteva întâl­niri, însă nu vă pot spune cine au fost cei cu care am flirtat.

Se pare că ideea i-a dat-o sora acesteia, Danii, care la rândul ei folo­seş­te site-urile de întâlniri online. “M-am îndrăgostit nebuneşte de un cântăreţ pe nume Robin Thicke, însă când am aflat că este însurat, mi-am luat gândul” spune ea.  

 

Brad Pitt nu mai vrea să apară gol

Actorul Brad Pitt, care a avut câte­va scene de nuditate în “Thelma& Lo­uise” (1991), “Legendele toamnei” (1994), “Troia” (2004) şi în recentul “Asasinarea lui Jesse Ja­mes”, a măr­turisit că nu mai vrea să apară dez­bră­c­at. “Nu vreau să mă simt prost când copii mei văd scene de genul ăsta. Drept urmare, m-am decis să apar doar în filme serioase, care nu implică scene în care să apar gol puşcă” spune Brad.

                                                              

×
Subiecte în articol: star news