x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Miss Italia – candidate cu forme din ce în ce mai generoase.

Miss Italia – candidate cu forme din ce în ce mai generoase.

de Carmen Plesa    |    15 Mai 2011   •   21:00

Daca pana in urma cu cativa ani ita­liencele care purtau masura 44 nici nu indrazneau sa bata la portile celor care fac selectia pentru Miss Italia, acum nu numai ca sunt acceptate de organizatori, ci si incurajate.

Concursul, aflat in cadere libera ca audienta in ultimii ani, spera ca se va relansa prin promovarea siluetelor planturoase, precum cele pe care le afisa Sophia Loren in 1950, cand a participat la Miss Italia, unde s-a clasat a doua.

De cand au dat liber la masuri, organizatorii concursului de frumusete se confrunta cu un adevarat fluviu de aspirante. De la inceputul anului si pana luna trecuta, 4.000 de fete s-au inscris pentru competitia care va avea loc in septembrie, iar 260 dintre ele poarta marimea 44.

Iar fetele cu forme generoase nu vor sa se opreasca doar la a participa.

"Nu intentionam sa ne oprim doar la un premiu de consolare, tintim sus. La tv vedem doar femei extrem de sla­be, deci totul tine doar de aparenta. Insa mie imi place Monica Belluci. Asa ca obiectivul final e sa invingem", a declarat, pentru Corriere della Sera, Fabiola Cacciatore. Fata are o inal­ti­me de 1,78 metri si o greutate de 67 de kg. Fericita este si Carla Auricchio, o camerista italiana de 60 kg si 1,65 metri. "Am visat mereu sa particip. Nu kilogramele in plus sunt lucrul de care trebuie sa se rusineze o femeie", a spus Carla.

"Daca vreau sa mananc o farfurie de paste, n-o sa ma abtin", a declarat Anna, studenta la Istorie, o alta concurenta voluptuoasa, care crede ca femeile pot fi frumoase "si fara a renunta la micile placeri ale vietii".

Italia este una dintre tarile care, la festivalurile de moda, are o comisie speciala ce interzice modelelor foarte slabe sa defileze, pentru a nu incuraja un stil de viata nesanatos in randul tinerelor.

Prezenta fetelor ale caror forme amintesc de Sophia Loren si Gina Lollobrigida i-ar putea sensibiliza pe italieni si ar putea creste audienta "in berna" a concursului Miss Italia, remarca si publicatia franceza Le Parisien.

×
Subiecte în articol: fun