x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Momente si fite

Momente si fite

12 Aug 2005   •   00:00
Momente si fite
(C)RAMPE
Subsemnatul Gica, fiul lui... si al..., domiciliat in str. ... nr. ... bl. ... ap. ..., sector ..., Bucuresti, posed C.I. si de alegator, abonament pe toate liniile de transport in comun, declar pe propria raspundere ca am avut in vedere sa scriu despre televiziune, dar ca mi s-a parut mult mai misto sa m-apuc sa scriu despre niste oameni pe care i-am vazut zilele-astea.

Prin urmare, declar urmatoarele: am vazut o faza, la un moment dat... un pusti de vreo patru- cinci ani, mergand cu maica-sa de mana. Baietelul avea un tricou mult mai mare decat el si, da, chestia cea mai misto am lasat-o mai tarziu, vorbea la telefonul mobil, in timp ce incerca sa tina pasul cu maica-sa. Omul spunea la telefon, urmatorul lucru, pe care am vrut sa vi-l spun si dumneavoastra, ca sa vedeti cum evolueaza mentalitatile: "am schimbat o fetita cu alta fetita". Deci da?

Pe urma, din ciclul "Dorele, ne mai tii mult, ma?", astazi va prezentam: pe acoperisul unei case din Busteni, un nene. Vopsea. Jos, in gradina, colegii lui ii incurajau (sa moara Tzak si Pak, daca va mint cu ceva sa n-ajung acasa!): "Dorele, vezi marginea, sa n-o uiti, ma"! "Da, da’ dai una mica? Ca uite, ne-apuca ploaia".

La faza cu Dorel, as mai dori sa mentionez urmatoarele: "Auzi, ba, da’ unde-i Mihai?". "Eeee, unde-i Mihai... la Bucuresti, un’ sa fie?!?", "Pai si nu vine-ncoace?", "Nu vine, da’ ma duc eu la el", "Te duci laaaaaaa...", "... nunta", "Pai vezi, ai grija sa nu teeeeeeee...", "... prea mult".

In Sinaia, un cuplu plictisit. Ea catre el, toropita de caldura: "Tiu e tre bulangiu, ba".

De asemenea: un Audi parcat in fata unui hotel de o stea din Sinaia. De asemenea, un pusti catre maica-sa: "mami, uite, asta-i un Audio".

Intre doi muncitori: "Da-te drecu". "Mersi mult, ma".

Din ciclul "Du-te cu Dumnezeu inainte", un tata catre fi-su, la un restaurant: "Du-te cu mami-nainte".

La televizor (o, nu!), un meci de fotbal (o, nu!!!). Mi se pare c-aud un singur nume. Al lui Bostina. Bostina e peste tot. Daca dau pe alt meci, Bostina. Bostina intercepteaza. Lovitura de la marginea terenului, executa Bostina. Bostina. Pasa catre Bostina. Bostina. Hu da fac iz Bostina asta, eniuei???

In padure, spre 1400, ea catre el: "... si in poienita asta mancam pateu".

O turista catre o tanti dintr-un magazin din Sinaia, cu janghine de China: "Nu va suparati, acesta este drumul spre cota 1400?" "Ce ma-ntrebati pe mine, nu sunt birou de informatii. Si, in plus, eu ma deplasez cu masina". Tanti are foarte mult aur pe ea. Pe toti cei care nu stiu drumul spre 1400, ii rog mult sa intre in primul magazin de pe stanga, cum vii dinspre centru. Ca punct de reper, o tanti urata, cu mult aur.

In microbuz, niste fufe: "hiiiii, ia uite ce par are asta pe piept". "Taci, fa, ca are si la sfarcuri".
×
Subiecte în articol: bostina