x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Monica Stan e mămică

Monica Stan e mămică

de Adriana V. Paduraru    |    02 Apr 2009   •   00:00
Monica Stan e mămică

Vedeta B1 Monica Stan a născut un băieţel de toată frumuseţea! Micuţul a venit pe lume vineri, 27 martie, prin cezariană, având o greutate de 3,3 Kg.



Fericiţii părinţi au ales deja două nume deosebite pentru bebeluşul lor: Carlo Nicolas. Vedeta - despre care este de prisos să mai spunem că se află în culmea fericirii, la fel ca şi tăticul, omul de afaceri Nino Caval - a spus că "micuţul seamănă cu tatăl lui şi este sănătos!". "Nu am avut probleme deosebite, am început deja să alăptez", a adăugat Monica. Nouă nu ne mai rămâne decât să le urăm multă sănătate, iar pe Monica o aşteptăm să revină pe micile ecrane cu un nou sezon al emisiunii Gondola D'Amore.

Campionatul cozonacilor

În fiecare zi de luni până joi, de la ora 17:30, puteţi urmări la Euforia TV cum se întrec gospodinele în arta zămislirii cozonacilor. "Înarmate" cu toate ingredientele, concurentele vor găti după reţete numai de ele ştiute, supravegheate de vedeta tv Alin Roşu. Acesta va duce apoi produsul maestrului, pentru "judecată". Marea finală va avea loc în ziua de Paşti, la 19 aprilie, la ora 19:00. În fiecare joi are loc o semifinală în care concurentele sunt jurizate direct de specialişti. (A.V.P.)

Lansare Mediumul

Hallmark Channel a lansat luni seară cel de-al patrulea sezon al serialului "Mediumul", pe care îl puteţi urmări din 13 aprilie, de luni până joi, la ora 21:00. La o petrecere al cărei maestru de ceremonii a fost Alexandra Velniciuc, Nico a încântat audienţa cu vocea sa, iar Carmen Harra a făcut predicţii pentru cei prezenţi. Sau, mai bine zis, cele prezente, întrucât seara a fost în exclusivitate feminină. Mediumul originar din România este convins că din 2020 vor începe clonările de oameni, în ideea creării rasei perfecte, prototipul omului fără boli. Şi ca să ne convingă că are dreptate a făcut şi o predicţie pentru următoarele luni: viitorul preşedinte al României va fi un bărbat chipeş şi mai tânăr, care este căsătorit cu o femeie blondă tunsă scurt şi care are doi copii. (AVP)

×
Subiecte în articol: magazin