x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Muse vrea concert pe Marte

Muse vrea concert pe Marte

04 Ian 2011   •   13:37
Muse vrea concert pe Marte
Sursa foto: /REUTERS

 Matt Bellamy, solistul trupei Muse, a declarat că a discutat cu colegii săi în legătură cu posibilitatea ca formaţia sa să susţină un concert în spaţiu, iar aceste discuţii au fost cât se poate de "reale". Solistul britanic a declarat că, deşi acest proiect pare destul de ambiţios, el speră ca într-o bună zi tehnologia din viitor să permită trupei din Devon să susţină un concert în spaţiu.

"Am avut câteva discuţii despre posibilitatea de a cânta în spaţiu. Uneori aceste conversaţii au fost foarte coerente, deşi câteodată erau purtate noaptea, foarte târziu. Însă ele au fost cât se poate de reale", a explicat Matt Bellamy,  informează publicaţia nme.com, preluată de Mediafax.

Bellamy a mărturisit cu această ocazie că nici el, nici colegii săi nu au început vreun program pentru astronauţi, însă se gândeşte tot mai mult la găsirea unei posibilităţi pentru a-şi realiza acest vis. "Mă gândesc să-l contactez pe Richard Branson şi să vedem dacă vom putea susţine acest concert în naveta sa Virgin Galactic. Avem, totuşi, multe echipamente şi trebuie să folosim multe valize pentru a le transporta şi trebuie să reprogramăm multe dintre concertele noastre. Cred, însă, că acest lucru va fi posibil în viitor şi sunt absolut convins că va avea loc în timpul vieţii mele. Ne-ar plăcea să fim implicaţi în acest proiect", a adăugat muzicianul britanic.

Muse este una dintre cele mai apreciate formaţii de rock alternativ din Europa.  Povestea celor de la Muse a început în 1999, la Londra, cu Matthew Bellamy (voce, chitară şi clape), Chris Wolstenholme (chitară bass şi voce) şi Dominic Howard (la tobe şi percuţii). Muzica lor îmbină rock-ul alternativ cu funk-ul, cu heavy metal-ul şi chiar cu muzica clasică şi electronică.

 

×
Subiecte în articol: muzica concert spatiul cosmic