x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Muzica - Taxi revine romantic

Muzica - Taxi revine romantic

de Alex Revenco    |    23 Feb 2007   •   00:00
Muzica - Taxi revine romantic

Cu un nou album la Cat Music si o formula de grup modificata in sextet

Cu un nou album la Cat Music si o formula de grup modificata in sextet

"Aici sunt banii dvs.", "Criogenia", "Americanofobia", "Comunitaru’ ", "Trag un claxon" sau "Agentu’ 008" sunt cateva din hiturile formatiei, care a traversat o perioada de acalmie, intrerupta, in octombrie trecut, de aparitia in deschiderea concertului Seal.

DE DRAGOSTE. Despre noul disc, Teodorescu spune: "Are numai piese de dragoste, pentru ca ne-a zis producatorul sa nu mai scoatem albume la care lumea sa nu stie daca sa planga sau sa rada... .Vom lansa "Romantica" si ramane de stabilit daca e de ras sau de plans. Sunt piese de dragoste, dar dragostea are si latura ei cinica, pe care am tratat-o cu aplicatie". Taxi are componenta: Dan Teodorescu, solist vocal, compozitor, textier, Adrian Bortun - chitara bas, Mugurel "Meghi" Coman - claviaturi, Neacsu Alexandru - Cantemir - chitara solo & backing vocals, Vicky Albu - backing vocals & vocals, Darius Neagu - tobe, iar albumul contine piesele: In direct, de la fata inimii/ O viata fara noi/ Dragostea ca o pereche de pantofi/ Cu flori in par si nimic in picioare/ Ploaie pe mare/ Pe bune cu Mihaela Radulescu/ Stelele care cad/ The Wizdiz Song/ Zambetul tau de dimineata/ E timpul sa iubesti/ Te vad in toate femeile/ Invata-ma sa iubesc. "Dragostea ca o pereche de pantofi" este primul single, promovat si cu un videoclip.

ROMANTICINISM. Vineri, 23 februarie, Taxi lanseaza noul disc la Cafe DeKo, la ora 14:00, iar anuntul lor este: "Dupa 100 de zvonuri, pentru care suntem cvasi-responsabili, si 1.000 de taceri, pentru care ne cerem scuze, va anuntam lansarea albumului «Romantica». Stim! Si noua ne vine greu sa credem. Va asteptam si va promitem o atmosfera romanticinica."

DISCURI PENTRU PLAYER

2 Pac

PAC’S LIFE. Anul trecut s-au implinit zece ani de la tragica moarte a unuia dintre cei mai prolifici muzicieni hip-hop din America si cu acest prilej a fost lansat acest disc, ce contine piese inregistrate in timpul vietii artistului, neaparute pana acum. Realizat de Universal Music, acest album este disponibil in magazinele de specialitate la pretul de 29,90 RON, fiind inclus in campania "Special pentru Romania", la fel si titlurile care urmeaza.

Eminem

EMINEM PRESENTS THE RE-UP este un album produs de celebrul rapper alb si contine 22 de piese interpretate de cei mai in voga artisti hip-hop ai momentului: 50 Cent, Nate Dogg, Obie Trice, Cashis, Akon, Stat Quo, Bobby Creekwater, D-12, Lloyd Banks si, evident, Eminem. Iata cateva piese in care canta Eminem: "Shady Narcotics" (Eminem Intro), "The Re-Up" (Eminem & 50 Cent), "You Don’t Know" (50 Cent, Eminem, Cashis & Lloyd Banks), "Jimmy Crack Corn" (Eminem & 50 Cent), "Public Enemy # 1", "No Apologies".

Snoop Dogg

THA BLUE CARPET TREATMENT. O legenda a hip-hop-ului, Snoop Dogg, inregistreaza un succes fulminant in intreaga lume cu acest nou album, ce contine 21 de piese in stilul Gansta Rap si colaborari cu nume celebre precum R. Kelly, Akon, Nate Snoop etc. "Think About It"/ "Crazy"/ "Vato"/"That’s That S***"/"Candy (Drippin’ Like Water)"/ "Get A Light"/"Gangbangin’ 101"/ "Round Here"/"A Bitch I Knew/Like This"/"Wich One of You"/"I Wanna F*** You" sunt cateva titluri semnate Snoop Dogg.

Mary J. Blige

REFLECTION (A RETROSPECTIVE). Supranumita "Queen of Hip-Hop Soul", Blige revine cu un album Best Of, ce contine toate piesele care au facut-o celebra: "No More Drama", "Family Affair", "Be Without You" si multe altele. Interpreta, compozitoare, producatoare si actrita, Mary J. a castigat sase premii Grammy si a vandut, pana acum, peste 65 de milioane de discuri (singles si albume) in intreaga lume. Cel mai recent album de studio se numeste "The Breakthrough" (2005), a fost locul 1 in SUA si a primit doua Discuri de Platina.
×
Subiecte în articol: eminem