x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Naomi Watts a născut un băieţel

Naomi Watts a născut un băieţel

de Ovidiu Ciutescu    |    15 Dec 2008   •   00:00
Naomi Watts a născut un băieţel

Actriţa australiană Naomi Watts a născut un băieţel, sâmbătă, la New York. Acesta este al doilea copil al său cu actorul şi regizorul Liev Schreiber, informează telegraph.co.uk, citat de Mediafax.



Naomi Watts, 40 de ani, şi actorul Liev Schreiber, partenerul ei de viaţă, mai au un băieţel, Alexander Pete, în vârstă de 16 luni. Purtătorul de cuvânt al actriţei australiene nu a dat detalii despre greutatea sau numele bebeluşului.  Watts, care s-a născut în Marea Britanie şi a fost crescută în Australia, unde s-a mutat după moartea tatălui, Peter Watts, inginerul de sunet al trupei Pink Floyd, şi americanul Liev Schreiber au o relaţie din aprilie 2005. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor la "Vălul pictat".

Schreiber, în vârstă de 41 de ani, care s-a aflat săptămâna trecută în Los Angeles pentru a-şi promova cel mai recent film, "Defiance", s-a întors foarte repede la New York, pentru a asista la naştere. El a declarat că Watts a petrecut mult timp cu Alexander, căruia cei doi îi spun Sasha, pregătindu-l din punct de vedere psihologic pentru venirea pe lume a fratelui lui mai mic.  Naomi Watts, care s-a făcut remarcată în "Mulholland Drive" a lui David Lynch în 2001, a fost nominalizată la Oscarul pentru cea mai bună actriţă, în 2004, pentru "21 Grams" al lui Alejandro Gonzalez Inarritu. În 2006, ea a devenit reprezentanta specială a Programului Naţiunilor Unite de luptă împotriva SIDA.

×
Subiecte în articol: lumea watts