x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nava “Artemis”, în voia valurilor

Nava “Artemis”, în voia valurilor

de Adriana V. Paduraru    |    13 Mar 2008   •   00:00
Nava “Artemis”, în voia valurilor

Vasul olandez “Artemis” a eşuat pe o plajă din zona Sables-d’Olonne (vestul Franţei) în urma unei furtuni extrem de violente. Rafalele au depăşit 100 de kilometri pe oră, iar valurile au avut şase metri înălţime.

Vasul olandez “Artemis” a eşuat pe o plajă din zona Sables-d’Olonne (vestul Franţei) în urma unei furtuni extrem de violente. Rafalele au depăşit 100 de kilometri pe oră, iar valurile au avut şase metri înălţime. La bordul navei se aflau şapte persoane, însă nici una nu a fost rănită. Autori­tăţile au fost nevoite să aştepte refluxul pentru a putea trage în larg vaporul lung de 88 de metri.

 

Înşelătorie - Cartofi de 790 de euro

Un student din Portsmouth (Marea Britanie), bucuros că a cumpărat un laptop la un preţ de chilipir, şi-a dat seama că, de fapt, este victima unei înşelătorii. Abordat de un trecător care avea de vânzare un laptop Sony la preţul de 600 de lire sterline (aproximativ 790 de euro), tânărul (27 de ani) n-a stat mult pe gânduri şi a achiziţionat computerul. Când a ajuns acasă a constatat cu stupoare că geanta care conţinea laptop-ul a fost schimbată cu una identică în care erau... cartofi.

 

Indecis - Sunt bărbat sau femeie?

Un bărbat din China, câş­ti­gă­tor al unui concurs de frumuseţe pentru... femei, nu ştie care este, totuşi, sexul său. Motivul? Clinica unde a început tratamentul pentru schimbarea sexului a dat faliment, informează Ananova. Pe când era în prima fază a tratamentului hormonal, Xie Xiaoxing (27 de ani) a reuşit chiar să câştige un concurs de Miss. Însă, din cauza unor pro­bleme personale, a fost nevoit să întrerupă vizitele la clinică. Când s-a hotărât să reia tratamentul a aflat că instituţia dăduse faliment. “Nici măcar nu mă pot angaja, pentru că datele din buletin nu prea corespund cu înfăţişarea mea actuală”, a declarat Xie. El speră totuşi ca o altă clinică să-l ajute să definitiveze tratamentul.

 

Priveghi - Striptease la înmormântare

Un bărbat din Taizhong (Taiwan) a angajat o stripteuză care să danseze la înmormântarea tatălui său, decedat la vârsta de 103 ani. Totul a pornit de la o promisiune făcută de fiu, care s-a angajat să-i aducă bătrânului o dansatoare exotică la priveghi dacă depăşeşte vârsta de 100 de ani. Cum Cai Jinlai a decedat la 103 ani, fiul a fost nevoit să-şi respecte promisiunea. Cei doi sunt cunoscuţi în comunitate ca fiind mari amatori de spectacole de striptease.

 

Antrenată - O oaie a pus pe fugă un echipaj de poliţie

Un echipaj de poliţie dintr-un sat din nordul Germaniei s-a do­ve­dit a fi lipsit de antrenament după ce n-au reuşit să prindă o oaie scă­pată dintr-un ţarc. Când şi-au dat seama că mioara este mult prea rapidă pentru ei, oamenii legii au urmărit-o cu maşina din dotare. Stupoare... nici aşa n-au fost în stare să captureze animalul. “Au urmărit-o cu maşina, dar nu a fost uşor, pentru că animalul atingea o viteză de 45 de kilometri la oră”, in­formează un comunicat de presă al Poliţiei, citat de Spiegel Online. În cele din urmă, ofiţerii au reuşit să captureze oaia, dar numai după ce aceasta, speriată, s-a prins într-un gard.

×
Subiecte în articol: magazin