x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Negru, la "judecata"

Negru, la "judecata"

de Cristiana Stamatescu    |    01 Sep 2006   •   00:00
Negru, la "judecata"
DIVERTISMENT
Din toamna, vedeta Antenei 1 va prezenta din nou "Ziua Judecatii"

Jocurile de la Saint-Tropez s-au incheiat. Experienta acestui show de vara se va simti in grila de toamna?
Jocurile la Saint-Tropez au insemnat pentru mine o experienta uimitoare. In toti anii care au trecut am lucrat pe multe formate straine. Am prezentat formate tv importate din Spania (Academia Vedetelor), Italia (Ciao, Darwin!), Anglia (Ziua Judecatii). Dar n-am avut sansa sa cunosc stilul francez de televiziune. L-am descoperit vara asta. Si-n toamna o sa incerc sa pun in practica lucruri pe care le-am invatat acolo, la ei.

De ce prezinti doar formate straine?
Nu am prezentat doar formate importate. "Competitia", emisiunea aceea de la mare cu cantareti care se luau la harta, la cearta era inventia noastra. Au mai fost, asta era doar un exemplu. E adevarat insa ca au fost cele aduse de afara, cele mai puternice formate. E normal. Cand ei faceau divertisment tv, noi aveam doua ore de program. Au experienta, au traditie. Cu tot respectul pentru masinile autohtone, multi romani prefera siguranta si confortul unei masini straine. Din acelasi motiv. Traditie, experienta.

Care e varful de audienta, cel mai urmarit moment al emisiunii?
Privind audientele, momentul in care Marius, colegul meu, intra in casele concurentilor. Si cel in care invitatii, concurentii, pot deveni peste noapte mai bogati. Cotrobaiala prin case e insa varful de lance. Asa cum a fost la "Ciao, Darwin!" calatoria in timp, la "Academia Vedetelor", acvariile acelea misterioase. Si Marius isi face foarte bine treaba aici. El a devenit un brand al show-ului. Asa cum era odinioara Ovidiu. Si acum striga lumea dupa Ovidiu: "Uite-l pe ala de a fost la «Ciao, Darwin!»". Inseamna ca show-urile sunt puternice, ca oamenii se ataseaza de cei care participa la ele. Sezonul asta, in schimb, aducem si noutati. Dar e mai bine sa le descoperiti direct la televizor.

Care a fost cea mai urmarita editie de "Ziua Judecatii"?
Lauda de sine nu prea miroase a bine. Probabil, noaptea de Revelion, cand am facut ratinguri zdrobitoare (21 rating media). Sau emisiile de Craciun. Sau poate cele in care au venit fotbalisti. Atunci au fost recorduri. Dar "Ziua Judecatii" e constant lider pe tronsonul ei miercuri seara. Adica e cel mai urmarit program al seriilor de miercuri. Asta daca e sa ne luam dupa cifre. Eu cred insa ca pe piata e loc pentru toata lumea si pentru toate gusturile.

"Jocurile la Saint-Tropez au insemnat pentru mine o experienta uimitoare. In toamna o sa incerc sa pun in practica lucruri pe care le-am invatat acolo, la ei"

GRILA DE TOAMNA A ANTENEI 1
Matinalul este doar prima "felie" din "tortul" grilei ANTENEI 1 pentru aceasta toamna. Oferta este mai bogata ca niciodata. Tot in primele zile ale lui septembrie va debuta noua telenovela, marca ANTENA 1 (Intact Production) & Lazarov (La Dolce Vita Production), intitulata "Vocea inimii". Urmeaza spre sfarsitul lunii un supershow, "Noaptea erorilor", iar in octombrie incepe difuzarea sitcomului Fast Food. Revine si "artileria grea", insemnand emisiunile de mare succes ale ANTENEI 1. Luni va fi "Revansa starurilor", daca e marti, e "Din dragoste", miercurea bate la usa "Ziua Judecatii", joi si vineri sunt programate filme de calibru, sambata este dedicata microbistilor, iar in ultima zi de week-end, la pranz, Mihaela Radulescu da intalnire telespectatorilor la "Duminica in familie", pentru ca seara, din octombrie, sa revina pe micile ecrane Divertis, Animat Planet si serialul paranormal "Martor fara voie". Emisiunea "9595", prezentata de doctorul Cristian Andrei, reincepe la 4 septembrie.
×
Subiecte în articol: ziua judecatii