x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun News

News

de Adriana V. Paduraru    |    01 Feb 2008   •   00:00

MEGACONSTRUCTORI. Proiectele de construcţii se pot naşte fie din necesitate, fie pentru amuzament, dar, oricum ar sta lucrurile, constructorii comerciali din întreaga lume gândesc acum la scară mare.

DISOCVERY/Megaconstructori/Documentar/Sâmbătă 16:00

MEGACONSTRUCTORI. Proiectele de construcţii se pot naşte fie din necesitate, fie pentru amuzament, dar, oricum ar sta lucrurile, constructorii comerciali din întreaga lume gândesc acum la scară mare. Folosind instrumente sofisticate, noi materiale performante şi tehnici creative, proiectele de construcţii actuale sunt mai înalte, mai ample şi mai îndrăzneţe ca oricând. Programul îi conduce pe telespectatori pe şantiere aglome­rate, prezentând secvenţe din culise, imagini generate pe computer cu proiectele finalizate şi interviuri amănunţite cu proiectanţii şi constructorii.

 

 

ANIMAL PLANET/Creaturile ciudate ale lui nick/Documentar/Miercuri 22:00

CREATURI CIUDATE. Aţi auzit vreo­dată de ţestoasa-mutant, vidra mucilaginoasă şi adevăratul Yoda? Unii ar da din umeri, considerând că aceste ciudăţenii sunt nişte aberaţii ale naturii, dar, pentru Nick Baker, aceştia sunt eroii din umbră ai biologiei evoluţiei. Baker îi poartă pe telespectatori prin câteva dintre cele mai îndepărtate şi mai neospitaliere colţuri ale planetei, pentru a găsi cele mai urâte, mai vâscoase şi mai bizare făpturi care împodobesc Pământul.

×
Subiecte în articol: documentar