x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nou la Antena 1

Nou la Antena 1

de Cristina Ologeanu    |    03 Feb 2006   •   00:00
Nou la Antena 1
TELECOMANDA
Mihaela aduce teatrul la televizor, iar VIP-urile au propriul show

Daca e duminica, e Mihaela Radulescu... Vedeta Antenei 1 se intoarce pe micile ecrane in aceasta duminica, incepand cu ora 15:30, cu o editie speciala dedicata Teatrului de Comedie, intregii familii de actori, regizori, scenografi, coregrafi, machiori, oameni de pe scena si din spatele acesteia. Din familia Teatrului de Comedie fac parte multe generatii, de la actorii care au construit gloria teatrului precum Ion Lucian, Iurie Darie si Anca Pandrea sau actori de succes din actuala stagiune: George Mihaita, Valentin Teodosiu, Iarina Demian, Horatiu Malaele, George Ivascu pana la tanara generatie, reprezentata de Dorina Chiriac, Tudor Chirila, Stefan Banica Jr, Dan Tudor, Marius Vizante. De acelasi teatru se leaga numele unora dintre cei mai mari actori ai Romaniei: Radu Beligan, Gheorghe Dinica si Marin Moraru. Un alt invitat special al "Duminicii in familie" este Ducu Darie, regizor care si-a inceput cariera la acelasi teatru. Regizorul si actorul Dan Tudor va demonstra ca are si talent muzical, interpretand unele dintre cele mai indragite cantece de petrecere ale romanilor.

VIP-URILE. Din 6 februarie, telespectatorii au intalnire cu "Rezervat VIP". Emisiunea debuteaza incepand cu ora 16:45 si va fi o incursiune spectaculoasa in viata persoanelor publice. Paradoxal, nu VIP-urile vor fi protagonistii principali ai show-ului, ci aceia care ii cunosc foarte bine: sotia, sora, vecinii, prietenii sau chiar, de ce nu, fosta consoarta. O alta noutate: aceasta emisiune nu va avea un prezentator.

REVENIRE. 14 si 15 februarie sunt zilele in care vor reveni in grila, de la ora 20:30, emisiunile "Din dragoste" si "Ziua judecatii". Dupa vacanta de Sarbatori, la chemarea telespectatorilor, Mircea Radu, impreuna cu echipa, a plecat cu caravana. La 15 februarie, "Ziua judecatii" vine cu o noua rubrica: in fiecare editie se va filma casa unei vedete din Romania. In plus, decorul se schimba si se introduc probe noi in concurs.

"Killerul" Kilmer


In februarie, starurile americane vin la ANTENA 1 cu filme de aventuri, actiune, dragoste si suspans: "Armageddon", "Pearl Harbor", "Cavalerii mesei rotunde", "Prieten si dusman", "Casa de sticla". Val Kilmer va fi si el prezent. In thriller-ul "Spartanul"el ancheteaza disparitia fiicei unui inalt oficial guvernamental.

Revansa lui Pepe


Startul pentru noul sezon al "Revansei starurilor" se va da duminica, 5 februarie, de la 20:30. Invitate sunt cateva dintre cele mai cunoscute romance din strainatate: Rona Hartner, Kitty Cepraga, Ramona Badescu si top modelul Monica Gostian.

×