x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nuntă princiară în 3D

Nuntă princiară în 3D

de Sînziana Stancu    |    07 Dec 2010   •   17:57
Nuntă princiară în 3D
Sursa foto: Suzanne Plunkett/Reuters

141469-reuterssuzanne-plunkett-2010-11-16t201550z-705998667-lm1e6bg1k9o01-rtrmadp-3-britain-royal-wedding.jpgBSkyB a aruncat deja mănuşa celorlalte posturi de televiziune care vor dori  să transmită în direct, la anul, în luna aprilie, căsătoria prinţului William cu prietena lui, Kate Middleton, cu care s-a logodit luna trecută, după o relaţie de dragoste ce a durat opt ani, scrie Deadline London online.

Toată lumea se aşteaptă ca nunta din 29 aprilie să fie cel mai vizionat eveniment din istorie. În 1981, când tatăl lui William, prinţul Charles, moştenitorul coroanei Marii Britanii, s-a căsătorit cu Lady Diana Spencer, 28,4 milioane de britanici nu s-au dezlipit de televizoare şi alte peste 750 de milioane de telespectatori din lumea întreagă au vizionat evenimentul, dorind să vadă cum va „urca” treptele Catedralei Sfântul Pavel le­gendara trenă a rochiei de mireasă pe care a îmbrăcat-o prinţesa Diana.

BSkyB, dar şi BBC, care a răspuns la provocarea primului, precum şi alte posturi de televiziune şi-au depus „candidaturile” la secretariatul prinţului Charles, Clarance House, unde au avut întâlniri şi cu oficialităţi de la Palatul Buckingham pentru a discuta asupra termenilor viitoarelor contracte de transmisie în direct a nunţii regale. Deocamdată, acolo nu s-a decis nimic în legătură cu aceste licenţe. Abia de Anul Nou va fi anunţat principalul post transmiţător al evenimentului. Şi în industria televizoarelor e febră mare, aceasta mizând pe câştiguri importante, mai ales tehnologia ultramodernă 3D. Ex­perţii în acest domeniu abia aş­teaptă să vadă dacă nunta prinţului Wi­lliam va crea acelaşi „boom” al vân­­zărilor de televizoare cu tehnologie tridimensională, cum a produs ce­remonia de încoronare a reginei Eli­­sabeth a II-a a Marii Britanii, în 1953. Pentru acea ocazie, mulţi brita­nici şi-au achiziţionat primul lor tele­vi­­zor, de dragul de a viziona ceremonia.

×
Subiecte în articol: fun